jeszenie 2

 0    38 fiszek    guest3824758
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
posiekany
rozpocznij naukę
chopped
drobno posiekany
rozpocznij naukę
finely chopped
chrupiacy
rozpocznij naukę
crunchy
bez laktozy
rozpocznij naukę
dairy free
ohydny
rozpocznij naukę
disgusting
suchy
rozpocznij naukę
dry
tlusty
rozpocznij naukę
fatty
starty
rozpocznij naukę
grated
soczysty
rozpocznij naukę
juicy
łagodny
rozpocznij naukę
mild
apetyczny
rozpocznij naukę
mouth-watering
zbyt dlugo gotowany
rozpocznij naukę
overcooked
niedosmażony
rozpocznij naukę
rare
surowy
rozpocznij naukę
raw
wytrawny/slony
rozpocznij naukę
savoury
krojony w plasterkach
rozpocznij naukę
sliced
wedzony
rozpocznij naukę
smoked
smaczny
rozpocznij naukę
tasty
gęsty
rozpocznij naukę
thick
twardy
rozpocznij naukę
tough
niedosmażony
rozpocznij naukę
underdone
dobrze wysmazony
rozpocznij naukę
well done
roztrzepany
rozpocznij naukę
beaten
gumowaty
rozpocznij naukę
chewy
z wolnego chowu
rozpocznij naukę
free range
świeżo zmielony
rozpocznij naukę
freshly ground
na twardo
rozpocznij naukę
hard boiled
rozpuszczalny
rozpocznij naukę
instant
chudy(mieso)
rozpocznij naukę
lean
mielony (mieso)
rozpocznij naukę
minced
odpychajacy
rozpocznij naukę
off-putting
pasteryzowany
rozpocznij naukę
pasteurized
przepyszny
rozpocznij naukę
scrumptious
oddtluszczony (mleko)
rozpocznij naukę
skimmed
na miekko
rozpocznij naukę
soft boiled
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
miekki/krychy
rozpocznij naukę
tender
pelnoziarnisty, razowy
rozpocznij naukę
wholemeal

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.