zolte strony 8

 0    52 fiszki    milenaoglodek
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
uznqnie
rozpocznij naukę
il riconoscimento
chronic
rozpocznij naukę
proteggere
chroniona nazwa pochodzenia
rozpocznij naukę
denomnazione di orgine protetta
ocet balsamiczny z modeny
rozpocznij naukę
aceto balsamico di Modena
nizina
rozpocznij naukę
pianura
padańska
rozpocznij naukę
Padana
smakowity
rozpocznij naukę
gustoso
w kawałkach
rozpocznij naukę
a pezzi
targ
rozpocznij naukę
mercato
historyczny
rozpocznij naukę
storico
przedmiot
rozpocznij naukę
l'oggetto
rodzaj
rozpocznij naukę
il genere
żywnosc
rozpocznij naukę
genere alimentari
wschodzni
rozpocznij naukę
Orientale
bazylia
rozpocznij naukę
basilico
zioła
rozpocznij naukę
l’erbe aromatiche
aromatyczny
rozpocznij naukę
aromatico
zadaszony
rozpocznij naukę
coperto
mięso
rozpocznij naukę
la carne
mieszkancy palermo
rozpocznij naukę
palermitani
miejsce
rozpocznij naukę
il luogo
folklore
rozpocznij naukę
folclore
na swiezym powietrzu
rozpocznij naukę
aperto
obuwie
rozpocznij naukę
le calzature
sprzed domowy
rozpocznij naukę
casalinghi
gospodyni
rozpocznij naukę
la cascilinga
oprocz
rozpocznij naukę
tranne
bardzo kolorowy
rozpocznij naukę
coloratissimo
uczesczac
rozpocznij naukę
frequentare
uznanie
rozpocznij naukę
riconoscimento
chronic
rozpocznij naukę
proteggere
chroniony
rozpocznij naukę
protetto
unia
rozpocznij naukę
l'unione
jednoczesnie
rozpocznij naukę
allo stesso tempo
starty
rozpocznij naukę
grattugiato
kawalek
rozpocznij naukę
pezzo
bohater
rozpocznij naukę
protagonista
dodatki
rozpocznij naukę
il contorne
pozatym
rozpocznij naukę
inoltre
pozywienie
rozpocznij naukę
alimento
cenny
rozpocznij naukę
prezioso
energetyczny
rozpocznij naukę
energetico
zawdzieczany
rozpocznij naukę
dovuto
produkcja
rozpocznij naukę
la produzione
proces
rozpocznij naukę
il processo
pora roku
rozpocznij naukę
la stagione
dobrzewanie
rozpocznij naukę
stagionatna
świnia
rozpocznij naukę
il maiale
udziec
rozpocznij naukę
la coscia
naturalny
rozpocznij naukę
genuino
idealny
rozpocznij naukę
ideale
gust
rozpocznij naukę
gusto

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.