ang

 0    30 fiszek    guest3842276
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
mieso wolowe
rozpocznij naukę
beef
zalewac mieso solanką
rozpocznij naukę
basting
naczynie żaroodporne
rozpocznij naukę
casserole
łączyć
rozpocznij naukę
combine
książka kucharska
rozpocznij naukę
cookery book
kuchnia potrawy
rozpocznij naukę
cuisine
wyrzucac
rozpocznij naukę
discard
skropić
rozpocznij naukę
drizzle
płatek
rozpocznij naukę
flake
przepołowić
rozpocznij naukę
halve
soczyste mięso
rozpocznij naukę
juicy meat
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
baranina
rozpocznij naukę
mutton
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
zapiekanka z sera i tartej bułki
rozpocznij naukę
ramekin
piec
rozpocznij naukę
roast
przyprawiac
rozpocznij naukę
season
podawać
rozpocznij naukę
serve
gotowanie na wolnym ogniu
rozpocznij naukę
simmer
patelnia z dluga raczka
rozpocznij naukę
skillet
kroic
rozpocznij naukę
slice
posypać
rozpocznij naukę
sprinkle
gotować na parze
rozpocznij naukę
steam
mieszać
rozpocznij naukę
stir
zapiekanka
rozpocznij naukę
timbale
przewracac
rozpocznij naukę
toss
przyrzad
rozpocznij naukę
utensil
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
miekkie / twarde mięso
rozpocznij naukę
tender/ tough meat
krwisty / średni / dobrze wysmazony stek
rozpocznij naukę
rare/medium/well-done steak

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.