7/11 - lekcja 6.2

 0    12 fiszek    trfj9j2c9q
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
Il buongustaio
rozpocznij naukę
Smakosz
Il menù
rozpocznij naukę
Menu
Gli antipasti
rozpocznij naukę
Przystawki
I crostini di pesto al basilico genovese (DOP) con formaggio fresco e pomodoro
rozpocznij naukę
Grzanki z pesto z bazylii genueńskiej (DOP) z serem świeżym i pomidorem
I primi piatti
rozpocznij naukę
Pierwsze dania
Le orecchiette alle cime di rapa
rozpocznij naukę
Makaron orecchiette z liśćmi rzepy
I secondi piatti
rozpocznij naukę
Dania główne
Il filetto di agnello con asparagi e aceto balsamico di Modena (IGP)
rozpocznij naukę
Filet z jagnięciny ze szparagami i octem balsamicznym z Modeny (IGP)
I contorni
rozpocznij naukę
Dodatki / Warzywa do dań
Le verdure alla griglia condite con olio extravergine d’oliva di Seggiano (DOP)
rozpocznij naukę
Warzywa z grilla przyprawione oliwą z oliwek extra virgin z Seggiano (DOP)
I dolci
rozpocznij naukę
Desery
Le crostatine ai frutti di bosco
rozpocznij naukę
Tartaletki z owocami leśnymi

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.