jedzenie

 0    59 fiszek    jangalganski
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
хлеб
rozpocznij naukę
chleb
томат
rozpocznij naukę
pomidor
баклажан
rozpocznij naukę
bakłażan
редис
rozpocznij naukę
rzodkiewka
горох
rozpocznij naukę
groszek
огурец
rozpocznij naukę
ogórek
тыква
rozpocznij naukę
dynia
шпинат
rozpocznij naukę
szpinak
имбирь
rozpocznij naukę
imbir
перец чили
rozpocznij naukę
Chilli
брокколи
rozpocznij naukę
brokuł
картофель
rozpocznij naukę
ziemniak
кукуруза
rozpocznij naukę
kukurydza
белокочанная капуста
rozpocznij naukę
Kapusta biała
сладкий перец
rozpocznij naukę
Papryka
лук
rozpocznij naukę
cebula
чеснок
rozpocznij naukę
czosnek
кабачок
rozpocznij naukę
kabaczek
cbekla
rozpocznij naukę
burak
сельдерей
rozpocznij naukę
seler
морковь
rozpocznij naukę
marchew
помидор
rozpocznij naukę
pomidor
мясо
rozpocznij naukę
mięso
мёд
rozpocznij naukę
miód
сахар
rozpocznij naukę
cukier
рыба
rozpocznij naukę
ryba
крупа
rozpocznij naukę
kasza
макароны
rozpocznij naukę
makaron
шоколад
rozpocznij naukę
czekolada
мармелад
rozpocznij naukę
marmolada
печенье
rozpocznij naukę
ciasteczka
лапша
rozpocznij naukę
kluski
консервы
rozpocznij naukę
żywność w puszkach
конфеты
rozpocznij naukę
słodycze
яйца
rozpocznij naukę
jajka
молоко
rozpocznij naukę
mleko
курица
rozpocznij naukę
kurczak
сыр
rozpocznij naukę
ser
сметана
rozpocznij naukę
śmietana
творог
rozpocznij naukę
twaróg
суп
rozpocznij naukę
zupa
сосиски
rozpocznij naukę
kiełbaski
каша
rozpocznij naukę
owsianka
сливочное масло
rozpocznij naukę
masło
растительное масло
rozpocznij naukę
olej roślinny
кефир
rozpocznij naukę
kefir
йогурт
rozpocznij naukę
jogurt
колбаса
rozpocznij naukę
kiełbasa
мука
rozpocznij naukę
mąka
напитки
rozpocznij naukę
napoje
вода
rozpocznij naukę
woda
кока-кола
rozpocznij naukę
Coca-Cola
кофе
rozpocznij naukę
kawa
фанта
rozpocznij naukę
fanta
сок
rozpocznij naukę
sok
какао
rozpocznij naukę
kakao
шоколадный коктейль
rozpocznij naukę
koktajl czekoladowy
чай
rozpocznij naukę
herbata
лимонад
rozpocznij naukę
Lemoniada

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.