Moja lekcja

 0    36 fiszek    guest3872841
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
gotować
rozpocznij naukę
boil
siekać
rozpocznij naukę
chop
smażyć
rozpocznij naukę
fry
plasterek
rozpocznij naukę
slice
najbardziej atrakcyjny
rozpocznij naukę
the most appealing
wiśnie
rozpocznij naukę
cherries
rzodkiewka
rozpocznij naukę
radishes
morela
rozpocznij naukę
apricots
kalafior
rozpocznij naukę
a cauliflower
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
szpinak
rozpocznij naukę
spinach
bakłażany
rozpocznij naukę
aubergines
buraki
rozpocznij naukę
beetroot
figi
rozpocznij naukę
figs
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
slodki
rozpocznij naukę
sweet
ugotowany
rozpocznij naukę
cooked
surowy
rozpocznij naukę
raw
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
zgniły
rozpocznij naukę
rotten
łagodny
rozpocznij naukę
mild
mdły
rozpocznij naukę
bland
niedojrzały
rozpocznij naukę
unripe
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
chude
rozpocznij naukę
lean
tłuste
rozpocznij naukę
fatty
chrupki
rozpocznij naukę
crunchy
suchy
rozpocznij naukę
dry
mąka razowa
rozpocznij naukę
wholemeal
długie ziarna
rozpocznij naukę
long grain
konserwowy
rozpocznij naukę
tinned
musujący
rozpocznij naukę
sparkling
bezwietrznie
rozpocznij naukę
still
syrop klonowy
rozpocznij naukę
maple syrup

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.