Moja lekcja

 0    33 fiszki    guest3874461
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
składniki
rozpocznij naukę
ingredients
plaster
rozpocznij naukę
slice
rzodkiewka
rozpocznij naukę
a radish
bakłażan
rozpocznij naukę
abergines
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
surowe
rozpocznij naukę
raw
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
łagodny
rozpocznij naukę
bland
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
tuczący
rozpocznij naukę
fatty
zgniłe mięso
rozpocznij naukę
rotten meat
Kwaśne mleko
rozpocznij naukę
Sour milk
blady
rozpocznij naukę
pale
chudy
rozpocznij naukę
thin
ocet
rozpocznij naukę
vinegar
iść na detoks
rozpocznij naukę
go on a detox
syrop klonowy
rozpocznij naukę
Maple syrup
chude mięso
rozpocznij naukę
lean meat
zielona sałata
rozpocznij naukę
green salad
chrupiący
rozpocznij naukę
crispy
wynalazdzca
rozpocznij naukę
inventor
zmieniać
rozpocznij naukę
swapst
niedojrzały
rozpocznij naukę
unripe
pietruszka
rozpocznij naukę
parsley
kurczak
rozpocznij naukę
chicken
indyk
rozpocznij naukę
a turkey
gęś
rozpocznij naukę
goose
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
dorsz
rozpocznij naukę
a cod
dziczyzna
rozpocznij naukę
vension
gotować
rozpocznij naukę
boil
siekać
rozpocznij naukę
to chop
kłaść
rozpocznij naukę
to put

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.