Moja lekcja

 0    41 fiszek    nataliazurek99
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
przyjazny personel
rozpocznij naukę
friendly staff
własny biznes
rozpocznij naukę
own business
mięso
rozpocznij naukę
meat
wołowina
rozpocznij naukę
beef
lokalne bydło
rozpocznij naukę
local cattle
mnóstwo
rozpocznij naukę
pleny
polędwica
rozpocznij naukę
sirloin
stek
rozpocznij naukę
steak
cielęcina
rozpocznij naukę
veal
niestandardowy krój
rozpocznij naukę
custom cut
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
szynka
rozpocznij naukę
ham
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
drób
rozpocznij naukę
poultry
dostępny
rozpocznij naukę
available
niekorzystny
rozpocznij naukę
advertsed
wysoka jakość
rozpocznij naukę
high quality
polędwica wołowa
rozpocznij naukę
cows upper loin
opis
rozpocznij naukę
description
gulasz
rozpocznij naukę
stew
wstęp
rozpocznij naukę
introduction
wymagać
rozpocznij naukę
requiers
cała ryba
rozpocznij naukę
whole fish
wypatroszona
rozpocznij naukę
dressed fish
filety
rozpocznij naukę
fillets
powszechne
rozpocznij naukę
common
rozgotować
rozpocznij naukę
overcook
ikra
rozpocznij naukę
roe
skorupiak
rozpocznij naukę
shellfish
obierać
rozpocznij naukę
shuck
ostrygi
rozpocznij naukę
oysters
krewetki
rozpocznij naukę
shrimp
delikatny
rozpocznij naukę
sensitive
stworzenie
rozpocznij naukę
creature
pazury
rozpocznij naukę
claws
łuski
rozpocznij naukę
scales
płetwy
rozpocznij naukę
fins
twarda powłoka
rozpocznij naukę
hard exterior
wąsko zbudowanego
rozpocznij naukę
narrow
ogon
rozpocznij naukę
a tail
łosoś
rozpocznij naukę
salmon

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.