Moja pierwsza lekcja

 0    39 fiszek    olgamizera
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
farsz
rozpocznij naukę
le farce
zagiąć zrolowac
rozpocznij naukę
plier
faszerownie
rozpocznij naukę
farci
to jest fair
rozpocznij naukę
C'est juste
gryz
rozpocznij naukę
un bout de
cukrzyca
rozpocznij naukę
diabète
fałszerstwo
rozpocznij naukę
une contrfaçon
dobrze wysmazony
rozpocznij naukę
bien cuit
krwawienie krwawy stek
rozpocznij naukę
saignant
gorzki
rozpocznij naukę
amer
czerstwy
rozpocznij naukę
appétissant
fuj
rozpocznij naukę
beurk
usta pelne wody
rozpocznij naukę
ça met l’eau à la bouche
chrupiacy trzeszczacy
rozpocznij naukę
croustillant
chrupki
rozpocznij naukę
croquant
surowe
rozpocznij naukę
cru
gotowany
rozpocznij naukę
cuit
obrzydliwe
rozpocznij naukę
dégoutant
obrzydliwy
rozpocznij naukę
dégueulasse
smaczny
rozpocznij naukę
délicieux
godny świetnego szefa kuchni
rozpocznij naukę
digne d’un grand chef
nudny
rozpocznij naukę
ennuyeux
znakomity
rozpocznij naukę
exquis
tłuszcz
rozpocznij naukę
gras
bez smaku
rozpocznij naukę
insipide
brzydki
rozpocznij naukę
moche
przyprawy
rozpocznij naukę
pimente
kalafior
rozpocznij naukę
le chou-fleur
sól slony
rozpocznij naukę
salé
smaczny
rozpocznij naukę
savoureux
suchy
rozpocznij naukę
sec
słodki
rozpocznij naukę
sucré
ciasto francuskie
rozpocznij naukę
pâte feuilletée
surowe warzywa
rozpocznij naukę
creudiés
indyk
rozpocznij naukę
Turquie
kapusta
rozpocznij naukę
le chou
gruszka
rozpocznij naukę
la poire
ogórek
rozpocznij naukę
le concombre
papryka
rozpocznij naukę
le poivron

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.