Fichas del libro - "A Little Preserving Book for a Little Girl" (Amy Waterman)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
saucepan
rozpocznij naukę
cacerola
stickiness
rozpocznij naukę
pegajosidad
earthenware
rozpocznij naukę
loza de barro
currants
rozpocznij naukę
grosellas
barberry
rozpocznij naukę
bérbero
pectin
rozpocznij naukę
pectina
colander
rozpocznij naukę
colador
blanching
rozpocznij naukę
escaldado
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
hulled
rozpocznij naukę
descascarado
quinces
rozpocznij naukę
Membrillos
pasted
rozpocznij naukę
pegado
tablespoons
rozpocznij naukę
cucharadas
damson
rozpocznij naukę
ciruela damascena
salsify
rozpocznij naukę
salsifí
allspice
rozpocznij naukę
pimienta de Jamaica
tumblers
rozpocznij naukę
vasos
gooseberries
rozpocznij naukę
grosellas
sterilized
rozpocznij naukę
esterilizado
outsides
rozpocznij naukę
exteriores
thick
rozpocznij naukę
grueso / espesor
paraffin
rozpocznij naukę
parafina
tablespoon
rozpocznij naukę
cucharada
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cucharaditas
adelaide's
rozpocznij naukę
adelaide
blanch
rozpocznij naukę
blanquear
conserves
rozpocznij naukę
conserva
masher
rozpocznij naukę
prensa de patatas
currant
rozpocznij naukę
grosella
method
rozpocznij naukę
el método
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
sterilizing
rozpocznij naukę
esterilizante
medium
rozpocznij naukę
medio
teaspoon
rozpocznij naukę
cucharadita
cloves
rozpocznij naukę
clavos de olor
cheesecloth
rozpocznij naukę
estopilla
blackberries
rozpocznij naukę
moras
exulting
rozpocznij naukę
exultante
water
rozpocznij naukę
regar
spiced
rozpocznij naukę
especiado
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
sterilizer
rozpocznij naukę
esterilizador
marmalade
rozpocznij naukę
la mermelada
quart
rozpocznij naukę
cuarto de galón
shortcakes
rozpocznij naukę
mantecados
raspberries
rozpocznij naukę
frambuesas
jars
rozpocznij naukę
paso
sterilize
rozpocznij naukę
esterilizar
frontispiece
rozpocznij naukę
frontispicio
lengthwise
rozpocznij naukę
longitudinal
strainer
rozpocznij naukę
colador
ripeness
rozpocznij naukę
madurez
syrups
rozpocznij naukę
jarabes
custards
rozpocznij naukę
flanes
single
rozpocznij naukę
soltero
rind
rozpocznij naukę
corteza
seedless
rozpocznij naukę
sin semillas
jellies
rozpocznij naukę
gelatinas
dainties
rozpocznij naukę
golosinas
spotlessly
rozpocznij naukę
inmaculadamente
smilingly
rozpocznij naukę
sonriendo
plums
rozpocznij naukę
ciruelas
thin
rozpocznij naukę
delgado
apricots
rozpocznij naukę
albaricoques
pickles
rozpocznij naukę
pepinillos
tumbler
rozpocznij naukę
vaso
thickened
rozpocznij naukę
espesado
overflowing
rozpocznij naukę
desbordante
jell
rozpocznij naukę
cuajar
rhubarb
rozpocznij naukę
el ruibarbo
skimmed
rozpocznij naukę
desnatado
pinkest
rozpocznij naukę
más rosa
grated
rozpocznij naukę
rallado
quarts
rozpocznij naukę
cuartos de galón
pulps
rozpocznij naukę
pulpas
cupful
rozpocznij naukę
taza
pare
rozpocznij naukę
cortar
poured
rozpocznij naukę
vertido
glass
rozpocznij naukę
cristal / vaso
simmered
rozpocznij naukę
hervir
parsnips
rozpocznij naukę
pastinacas
overflowed
rozpocznij naukę
desbordado
muslin
rozpocznij naukę
la muselina
boiling
rozpocznij naukę
hirviendo
inserted
rozpocznij naukę
insertado
rubbers
rozpocznij naukę
cauchos
turmeric
rozpocznij naukę
Cúrcuma
peelings
rozpocznij naukę
peladuras
exclaimed
rozpocznij naukę
exclamó
jar
rozpocznij naukę
el tarro
canning
rozpocznij naukę
envase
canned
rozpocznij naukę
Enlatado
insures
rozpocznij naukę
asegura
pasting
rozpocznij naukę
paliza
silicate
rozpocznij naukę
silicato
jelly
rozpocznij naukę
jalea / gelatina
teaspoons
rozpocznij naukę
cucharaditas
spoilage
rozpocznij naukę
deterioro
damp
rozpocznij naukę
húmedo
dipped
rozpocznij naukę
sumergido
cucumbers
rozpocznij naukę
pepinos

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.