Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
hiszpański
francuski
włoski
norweski
rosyjski
koreański
portugalski
szwedzki
chiński
łaciński
japoński
arabski
czeski
zuluski
turecki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Myrtle Reed Cook Bo...
Flashcards aus dem Buch - "The Myrtle Reed Cook Book" (Myrtle Reed)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
cupful
rozpocznij naukę
Bechervoll
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
parboil
rozpocznij naukę
ankochen
pearled
rozpocznij naukę
perlt
stiffly
rozpocznij naukę
steif
caviare
rozpocznij naukę
Kaviar
grated
rozpocznij naukę
gerieben
salsify
rozpocznij naukę
versteinern
coarsely
rozpocznij naukę
grob
thicken
rozpocznij naukę
verdicken
pimentos
rozpocznij naukę
Piment
cored
rozpocznij naukę
entkernt
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
bloaters
rozpocznij naukę
Blöscher
minced
rozpocznij naukę
gehackt
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
basting
rozpocznij naukę
Heften
nasturtium
rozpocznij naukę
Kapuzinerkresse
desserts
rozpocznij naukę
Nachspeisen
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
reheat
rozpocznij naukę
aufwärmen
heaping
rozpocznij naukę
gehäufte
sifted
rozpocznij naukę
gesiebt
broiled
rozpocznij naukę
gegrillt
coffee-pot
rozpocznij naukę
Kaffeetasse
thickly
rozpocznij naukę
dick
kippered
rozpocznij naukę
gekippt
moistening
rozpocznij naukę
Befeuchtung
waffle-iron
rozpocznij naukę
Waffeleisen
drippings
rozpocznij naukę
Bratenfett
buttered
rozpocznij naukę
gebuttert
parboiled
rozpocznij naukę
angekocht
smelts
rozpocznij naukę
schmilzt
tenderloins
rozpocznij naukę
Filets
stoneware
rozpocznij naukę
Steingut
currants
rozpocznij naukę
Johannisbeeren
parsley
rozpocznij naukę
Petersilie
hulled
rozpocznij naukę
geschält
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
blanched
rozpocznij naukę
blanchiert
broil
rozpocznij naukę
grillen
lambs
rozpocznij naukę
Lämmer
one-half
rozpocznij naukę
eine Hälfte
lemon
rozpocznij naukę
Zitrone
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
sprinkle
rozpocznij naukę
streuen
cornstarch
rozpocznij naukę
Maisstärke
gages
rozpocznij naukę
Lehren
saucepan
rozpocznij naukę
Kochtopf
hard-boiled
rozpocznij naukę
hart gekocht
lengthwise
rozpocznij naukę
längs
advantageously
rozpocznij naukę
vorteilhaft
jellied
rozpocznij naukę
geliert
gooseberries
rozpocznij naukę
Stachelbeeren
unbeaten
rozpocznij naukę
ungeschlagen
quinces
rozpocznij naukę
Quitten
sweetened
rozpocznij naukę
gesüßt
potatoes
rozpocznij naukę
Kartoffeln
doughnuts
rozpocznij naukę
Donuts
festal
rozpocznij naukę
festlich
unobjectionable
rozpocznij naukę
unbedenklich
hyphenation
rozpocznij naukę
Silbentrennung
pies
rozpocznij naukę
Torten
huckleberries
rozpocznij naukę
Heidelbeeren
earthen
rozpocznij naukę
irden
finely
rozpocznij naukę
fein
cress
rozpocznij naukę
Kresse
crumbed
rozpocznij naukę
zerkrümelt
celery
rozpocznij naukę
Sellerie
crosswise
rozpocznij naukę
quer
sauté
rozpocznij naukę
anbraten
spoonfuls
rozpocznij naukę
Löffelchen
vegetables
rozpocznij naukę
Gemüse
veal
rozpocznij naukę
Kalbfleisch
sweetening
rozpocznij naukę
Süßung
cakes
rozpocznij naukę
Kuchen
noodles
rozpocznij naukę
Nudeln
confectioner's
rozpocznij naukę
Konditorei
whitened
rozpocznij naukę
weiß gemacht
citron
rozpocznij naukę
Zitrone
crossbars
rozpocznij naukę
Querstangen
garnishing
rozpocznij naukę
Garnierung
stewed
rozpocznij naukę
gedünstet
currant
rozpocznij naukę
Johannisbeere
flour
rozpocznij naukę
Mehl
sieve
rozpocznij naukę
Sieb
vinegars
rozpocznij naukę
Essige
centuries
rozpocznij naukę
Jahrhunderte
fourths
rozpocznij naukę
Viertel
refrigerating
rozpocznij naukę
kühlend
convalescents
rozpocznij naukę
Rekonvaleszenten
parboiling
rozpocznij naukę
Ankochen
pour
rozpocznij naukę
gießen
sift
rozpocznij naukę
sieben
mould
rozpocznij naukę
Schimmel
salted
rozpocznij naukę
gesalzen
griddle
rozpocznij naukę
Bratpfanne
croquettes
rozpocznij naukę
Kroketten
custards
rozpocznij naukę
Puddings
froth
rozpocznij naukę
Schaum
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Słownictwo angielskie do matury rozszerzonej
wypróbuj za darmo
Angielski dla żeglarzy
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności