Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fiches du livre - "The Myrtle Reed Cook Book" (Myr...
Fiches du livre - "The Myrtle Reed Cook Book" (Myrtle Reed)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
cupful
rozpocznij naukę
tasse
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cuillères à café
teaspoonful
rozpocznij naukę
cuillère à café
parboil
rozpocznij naukę
blanchir
pearled
rozpocznij naukę
perlé
stiffly
rozpocznij naukę
raidement
grated
rozpocznij naukę
râpé
salsify
rozpocznij naukę
salsifis
gelatine
rozpocznij naukę
gélatine
coarsely
rozpocznij naukę
grossièrement
thicken
rozpocznij naukę
épaissir
pimentos
rozpocznij naukę
piments
cored
rozpocznij naukę
évidé
floured
rozpocznij naukę
fariné
bloaters
rozpocznij naukę
des ballonnements
minced
rozpocznij naukę
haché
yolks
rozpocznij naukę
les jaunes
basting
rozpocznij naukę
arroser
nasturtium
rozpocznij naukę
capucine
ramekins
rozpocznij naukę
ramequins
browned
rozpocznij naukę
bruni
reheat
rozpocznij naukę
réchauffer
heaping
rozpocznij naukę
entassement
sifted
rozpocznij naukę
tamisé
broiled
rozpocznij naukę
grillé
coffee-pot
rozpocznij naukę
cafetière
thickly
rozpocznij naukę
épais
kippered
rozpocznij naukę
foutu
moistening
rozpocznij naukę
mouillage
waffle-iron
rozpocznij naukę
gaufrier
drippings
rozpocznij naukę
gouttes
buttered
rozpocznij naukę
beurré
parboiled
rozpocznij naukę
étuvé
sago
rozpocznij naukę
sagou
smelts
rozpocznij naukę
fondre
tenderloins
rozpocznij naukę
filets
stoneware
rozpocznij naukę
grès
currants
rozpocznij naukę
groseilles
parsley
rozpocznij naukę
persil
hulled
rozpocznij naukę
décortiqué
moisten
rozpocznij naukę
humidifier
blanched
rozpocznij naukę
blanchi
zwieback
rozpocznij naukę
biscotte
broil
rozpocznij naukę
griller
lambs
rozpocznij naukę
agneaux
one-half
rozpocznij naukę
une moitié
lemon
rozpocznij naukę
citron
granulated
rozpocznij naukę
granulé
sprinkle
rozpocznij naukę
saupoudrer
cornstarch
rozpocznij naukę
fécule de maïs
gages
rozpocznij naukę
les jauges
devilled
rozpocznij naukę
dévoué
saucepan
rozpocznij naukę
casserole
lengthwise
rozpocznij naukę
longitudinal
advantageously
rozpocznij naukę
avantageusement
jellied
rozpocznij naukę
en gelée
gooseberries
rozpocznij naukę
groseilles à maquereau
unbeaten
rozpocznij naukę
invaincu
quinces
rozpocznij naukę
coings
sweetened
rozpocznij naukę
sucré
potatoes
rozpocznij naukę
patates
doughnuts
rozpocznij naukę
beignets
festal
rozpocznij naukę
de fête
unobjectionable
rozpocznij naukę
irréprochable
hyphenation
rozpocznij naukę
césure
ramekin
rozpocznij naukę
ramequin
pies
rozpocznij naukę
Les tartes
huckleberries
rozpocznij naukę
myrtilles
farina
rozpocznij naukę
farine
earthen
rozpocznij naukę
en terre
finely
rozpocznij naukę
finement
cress
rozpocznij naukę
cresson
crumbed
rozpocznij naukę
émietté
frizzled
rozpocznij naukę
crépus
celery
rozpocznij naukę
céleri
crosswise
rozpocznij naukę
en croix
sauté
rozpocznij naukę
faire sauter
spoonfuls
rozpocznij naukę
cuillerées
vegetables
rozpocznij naukę
légumes
veal
rozpocznij naukę
veau
sweetening
rozpocznij naukę
édulcorant
cakes
rozpocznij naukę
Gâteaux
noodles
rozpocznij naukę
nouilles
confectioner's
rozpocznij naukę
confiseur
whitened
rozpocznij naukę
blanchi
crossbars
rozpocznij naukę
barres transversales
shortcakes
rozpocznij naukę
sablés
garnishing
rozpocznij naukę
garniture
stewed
rozpocznij naukę
cuit
currant
rozpocznij naukę
groseille
flour
rozpocznij naukę
farine
sieve
rozpocznij naukę
tamis
vinegars
rozpocznij naukę
vinaigres
centuries
rozpocznij naukę
des siècles
fourths
rozpocznij naukę
les quarts
refrigerating
rozpocznij naukę
réfrigérant
parboiling
rozpocznij naukę
étuvage
pour
rozpocznij naukę
verser
sift
rozpocznij naukę
tamiser
mould
rozpocznij naukę
moule
salted
rozpocznij naukę
salé
Stwórz fiszki
Français
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Business English (basic)
wypróbuj za darmo
Business English - IT
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności