Fichas del libro - "The Myrtle Reed Cook Book" (Myrtle Reed)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
cupful
rozpocznij naukę
taza
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cucharaditas
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
parboil
rozpocznij naukę
sancochar
pearled
rozpocznij naukę
perlado
stiffly
rozpocznij naukę
rigurosamente
caviare
rozpocznij naukę
el caviar
grated
rozpocznij naukę
rallado
salsify
rozpocznij naukę
salsifí
gelatine
rozpocznij naukę
gelatina
coarsely
rozpocznij naukę
groseramente
thicken
rozpocznij naukę
espesar
pimentos
rozpocznij naukę
pimientos
cored
rozpocznij naukę
humedo
floured
rozpocznij naukę
enharinado
bloaters
rozpocznij naukę
hinchadores
minced
rozpocznij naukę
picado
yolks
rozpocznij naukę
yemas
basting
rozpocznij naukę
hilván
nasturtium
rozpocznij naukę
capuchina
desserts
rozpocznij naukę
postres
browned
rozpocznij naukę
bronceado
reheat
rozpocznij naukę
recalentar
heaping
rozpocznij naukę
amontonamiento
sifted
rozpocznij naukę
tamizado
broiled
rozpocznij naukę
asado
coffee-pot
rozpocznij naukę
cafetera
thickly
rozpocznij naukę
densamente
moistening
rozpocznij naukę
mojadura
drippings
rozpocznij naukę
goteos
buttered
rozpocznij naukę
con mantequilla
parboiled
rozpocznij naukę
sancochado
sago
rozpocznij naukę
sagú
smelts
rozpocznij naukę
pez esperinque
tenderloins
rozpocznij naukę
solomillos
stoneware
rozpocznij naukę
gres
currants
rozpocznij naukę
grosellas
parsley
rozpocznij naukę
el perejil
hulled
rozpocznij naukę
descascarado
moisten
rozpocznij naukę
humedecer
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
zwieback
rozpocznij naukę
bizcocho hecho con huevos
broil
rozpocznij naukę
asar
lambs
rozpocznij naukę
corderos
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
lemon
rozpocznij naukę
el limón
granulated
rozpocznij naukę
granulado
sprinkle
rozpocznij naukę
espolvorear
cornstarch
rozpocznij naukę
maicena
gages
rozpocznij naukę
medidores
saucepan
rozpocznij naukę
cacerola
hard-boiled
rozpocznij naukę
cocido
lengthwise
rozpocznij naukę
longitudinal
advantageously
rozpocznij naukę
ventajosamente
jellied
rozpocznij naukę
en gelatina
gooseberries
rozpocznij naukę
grosellas
unbeaten
rozpocznij naukę
invicto
quinces
rozpocznij naukę
Membrillos
sweetened
rozpocznij naukę
endulzado
potatoes
rozpocznij naukę
patatas
doughnuts
rozpocznij naukę
donas
festal
rozpocznij naukę
festivo
unobjectionable
rozpocznij naukę
inobjetable
spaghetti
rozpocznij naukę
los espaguetis
hyphenation
rozpocznij naukę
separación
pies
rozpocznij naukę
empanadas
huckleberries
rozpocznij naukę
arándanos
farina
rozpocznij naukę
harina
earthen
rozpocznij naukę
de barro
finely
rozpocznij naukę
finamente
cress
rozpocznij naukę
el berro amargo
crumbed
rozpocznij naukę
desmenuzado
celery
rozpocznij naukę
el apio
crosswise
rozpocznij naukę
al través
sauté
rozpocznij naukę
saltear
spoonfuls
rozpocznij naukę
cucharadas
vegetables
rozpocznij naukę
las verduras
veal
rozpocznij naukę
la ternera (blanca)
sweetening
rozpocznij naukę
edulcoración
cakes
rozpocznij naukę
tortas
noodles
rozpocznij naukę
fideos
confectioner's
rozpocznij naukę
confitería
whitened
rozpocznij naukę
blanqueado
citron
rozpocznij naukę
cidra
crossbars
rozpocznij naukę
travesaños
shortcakes
rozpocznij naukę
mantecados
garnishing
rozpocznij naukę
adorno
mayonnaise
rozpocznij naukę
la mayonesa
stewed
rozpocznij naukę
estofado
currant
rozpocznij naukę
grosella
flour
rozpocznij naukę
la harina
sieve
rozpocznij naukę
tamiz
vinegars
rozpocznij naukę
vinagres
centuries
rozpocznij naukę
siglos
fourths
rozpocznij naukę
cuartos
refrigerating
rozpocznij naukę
refrigerando
convalescents
rozpocznij naukę
convalecientes
parboiling
rozpocznij naukę
sancochado
pour
rozpocznij naukę
verter
sift
rozpocznij naukę
tamizar a
mould
rozpocznij naukę
molde

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.