Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "Let's Use Soybeans" (An...
Flashcards aus dem Buch - "Let's Use Soybeans" (Anonymous)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
hulled
rozpocznij naukę
geschält
flours
rozpocznij naukę
Mehle
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
gravies
rozpocznij naukę
Soßen
coarsely
rozpocznij naukę
grob
extenders
rozpocznij naukę
Extender
blanching
rozpocznij naukę
blanchieren
nutritive
rozpocznij naukę
nahrhaft
parboiled
rozpocznij naukę
angekocht
dehydrating
rozpocznij naukę
Dehydrierung
overcooking
rozpocznij naukę
überkochen
chlorinated
rozpocznij naukę
chloriert
shortening
rozpocznij naukę
Verkürzung
crosswise
rozpocznij naukę
quer
alternately
rozpocznij naukę
abwechselnd
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
appreciable
rozpocznij naukę
nennenswert
unsweetened
rozpocznij naukę
ungesüßt
trebled
rozpocznij naukę
verdreifacht
croquettes
rozpocznij naukę
Kroketten
sifted
rozpocznij naukę
gesiebt
servings
rozpocznij naukę
Portionen
carbohydrate
rozpocznij naukę
Kohlenhydrat
flour
rozpocznij naukę
Mehl
sprouting
rozpocznij naukę
sprießen
legumes
rozpocznij naukę
Hülsenfrüchte
grits
rozpocznij naukę
Grütze
germinate
rozpocznij naukę
keimen
caloric
rozpocznij naukę
kalorisch
greased
rozpocznij naukę
gefettete
flakes
rozpocznij naukę
Flocken
palatable
rozpocznij naukę
schmackhaft
crumbly
rozpocznij naukę
krümelig
sift
rozpocznij naukę
sieben
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
diced
rozpocznij naukę
gewürfelt
soluble
rozpocznij naukę
löslich
plainer
rozpocznij naukę
einfacher
scald
rozpocznij naukę
verbrühen
knead
rozpocznij naukę
kneten
conserving
rozpocznij naukę
konservierend
minced
rozpocznij naukę
gehackt
sprouted
rozpocznij naukę
gekeimt
strainer
rozpocznij naukę
Sieb
moderate
rozpocznij naukę
mäßig
shelled
rozpocznij naukę
geschält
handwritten
rozpocznij naukę
handgeschrieben
yeast
rozpocznij naukę
Hefe
varieties
rozpocznij naukę
Sorten
breads
rozpocznij naukę
Brot
incorporating
rozpocznij naukę
Einarbeitung
mixture
rozpocznij naukę
Mischung
scalded
rozpocznij naukę
verbrüht
pulverized
rozpocznij naukę
pulverisiert
requisite
rozpocznij naukę
Requisit
sprinkling
rozpocznij naukę
Beregnung
cereals
rozpocznij naukę
Getreide
nutmeg
rozpocznij naukę
Muskatnuss
miscellaneous
rozpocznij naukę
Sonstiges
canning
rozpocznij naukę
Einmachen
leaflet
rozpocznij naukę
Flugblatt
dehydration
rozpocznij naukę
Dehydrierung
ingredients
rozpocznij naukę
Zutaten
processors
rozpocznij naukę
Prozessoren
seasoning
rozpocznij naukę
Würze
satisfactory
rozpocznij naukę
befriedigend
millers
rozpocznij naukę
Müller
substituted
rozpocznij naukę
substituiert
starch
rozpocznij naukę
Stärke
bake
rozpocznij naukę
backen
utilized
rozpocznij naukę
verwendet
baking
rozpocznij naukę
Backen
omitted
rozpocznij naukę
weggelassen
pulp
rozpocznij naukę
Zellstoff
combine
rozpocznij naukę
kombinieren
poultry
rozpocznij naukę
Geflügel
soups
rozpocznij naukę
Suppen
yield
rozpocznij naukę
Ausbeute
readily
rozpocznij naukę
leicht
cooker
rozpocznij naukę
Kocher
celery
rozpocznij naukę
Sellerie
agriculture
rozpocznij naukę
Landwirtschaft
desired
rozpocznij naukę
gewünscht
sauces
rozpocznij naukę
Soßen
pods
rozpocznij naukę
Schoten
texture
rozpocznij naukę
Textur
skimmed
rozpocznij naukę
überflogen
desirable
rozpocznij naukę
wünschenswert
rusk
rozpocznij naukę
Zwieback
edible
rozpocznij naukę
essbar
lukewarm
rozpocznij naukę
lauwarm
undesirable
rozpocznij naukę
unerwünscht
products
rozpocznij naukę
Produkte
rationing
rozpocznij naukę
Rationierung
farmers
rozpocznij naukę
Bauern
resemble
rozpocznij naukę
ähneln
soak
rozpocznij naukę
einweichen
economics
rozpocznij naukę
Wirtschaft
shelling
rozpocznij naukę
Beschuss
sprinkle
rozpocznij naukę
streuen
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Slang brytyjski
wypróbuj za darmo
Business English - IT
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności