Fichas del libro - "Fifty-Two Sunday Dinners A Book of Recipes" (Elizabeth O. Hiller)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
tablespoons
rozpocznij naukę
cucharadas
floured
rozpocznij naukę
enharinado
tablespoon
rozpocznij naukę
cucharada
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
teaspoon
rozpocznij naukę
cucharadita
parboil
rozpocznij naukę
sancochar
browned
rozpocznij naukę
bronceado
crosswise
rozpocznij naukę
al través
consommé
rozpocznij naukę
el consomé
granulated
rozpocznij naukę
granulado
nasturtium
rozpocznij naukę
capuchina
pimentos
rozpocznij naukę
pimientos
crumbing
rozpocznij naukę
desmenuzar
lengthwise
rozpocznij naukę
longitudinal
peppercorns
rozpocznij naukę
granos de pimienta
sautéing
rozpocznij naukę
saltear
basting
rozpocznij naukę
hilván
teaspoons
rozpocznij naukę
cucharaditas
pare
rozpocznij naukę
cortar
yolks
rozpocznij naukę
yemas
seasonable
rozpocznij naukę
oportuno
strew
rozpocznij naukę
esparcir
thickly
rozpocznij naukę
densamente
finely
rozpocznij naukę
finamente
alternately
rozpocznij naukę
alternativamente
grated
rozpocznij naukę
rallado
frostings
rozpocznij naukę
glaseado
cress
rozpocznij naukę
el berro amargo
hyphenation
rozpocznij naukę
separación
stiffly
rozpocznij naukę
rigurosamente
crumbed
rozpocznij naukę
desmenuzado
arrowroot
rozpocznij naukę
arrurruz
mixtures
rozpocznij naukę
mezclas
marjoram
rozpocznij naukę
Mejorana
parsley
rozpocznij naukę
el perejil
moisten
rozpocznij naukę
humedecer
sprinkle
rozpocznij naukę
espolvorear
chive
rozpocznij naukę
cebollín
reheat
rozpocznij naukę
recalentar
wholesomeness
rozpocznij naukę
salubridad
edam
rozpocznij naukę
queso Edam
tenderloins
rozpocznij naukę
solomillos
parboiling
rozpocznij naukę
sancochado
bouillon
rozpocznij naukę
caldo
chives
rozpocznij naukę
el cebollino
sauté
rozpocznij naukę
saltear
cloves
rozpocznij naukę
clavos de olor
standpoints
rozpocznij naukę
puntos de vista
scalded
rozpocznij naukę
escaldado
knead
rozpocznij naukę
amasar
disjoint
rozpocznij naukę
desarticular
sift
rozpocznij naukę
tamizar a
turbid
rozpocznij naukę
túrbido
moister
rozpocznij naukę
más húmedo
medium-sized
rozpocznij naukę
talla media
thinly
rozpocznij naukę
delgado
currant
rozpocznij naukę
grosella
dietetic
rozpocznij naukę
dietético
trivet
rozpocznij naukę
trébedes
broiled
rozpocznij naukę
asado
gratings
rozpocznij naukę
rejillas
pickerel
rozpocznij naukę
lucio joven
consumptives
rozpocznij naukę
consuntivos
tureen
rozpocznij naukę
sopera
endive
rozpocznij naukę
la endivia
foregoing
rozpocznij naukę
precedente
rind
rozpocznij naukę
corteza
parsnips
rozpocznij naukę
pastinacas
flour
rozpocznij naukę
la harina
variety's
rozpocznij naukę
variedad
dredge
rozpocznij naukę
draga
nutmeg
rozpocznij naukę
la nuez moscada
buttered
rozpocznij naukę
con mantequilla
currants
rozpocznij naukę
grosellas
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
croquette
rozpocznij naukę
la croqueta
salsify
rozpocznij naukę
salsifí
scalloped
rozpocznij naukę
guisado al gratén
sprays
rozpocznij naukę
aerosoles
sifted
rozpocznij naukę
tamizado
breaded
rozpocznij naukę
empanizado
cayenne
rozpocznij naukę
pimentón
braised
rozpocznij naukę
cocido a fuego lento
richly
rozpocznij naukę
ricamente
eighths
rozpocznij naukę
octavos
custards
rozpocznij naukę
flanes
trussing
rozpocznij naukę
truss
moistening
rozpocznij naukę
mojadura
spiced
rozpocznij naukę
especiado
yolk
rozpocznij naukę
yema de huevo
broiler
rozpocznij naukę
parrilla
strainer
rozpocznij naukę
colador
shortening
rozpocznij naukę
acortamiento
horseradish
rozpocznij naukę
el rábano (picante)
celery
rozpocznij naukę
el apio
healthful
rozpocznij naukę
sano
salted
rozpocznij naukę
salado
bluefish
rozpocznij naukę
pez azul
quarts
rozpocznij naukę
cuartos de galón
seeded
rozpocznij naukę
sin semillas
cups
rozpocznij naukę
tazas

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.