Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Cooking Manual of P...
Flashcards aus dem Buch - "The Cooking Manual of Practical Directions for Economical Every-Day Cookery" (Juliet Corson)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
nasturtium
rozpocznij naukę
Kapuzinerkresse
nitrogenous
rozpocznij naukę
stickstoffhaltig
larding
rozpocznij naukę
Spickerei
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
isinglass
rozpocznij naukę
Hausenblase
nutritive
rozpocznij naukę
nahrhaft
drippings
rozpocznij naukę
Bratenfett
convalescents
rozpocznij naukę
Rekonvaleszenten
adjuncts
rozpocznij naukę
Zusätze
sprigs
rozpocznij naukę
Zweige
smelts
rozpocznij naukę
schmilzt
capsicums
rozpocznij naukę
Paprika
settlings
rozpocznij naukę
Siedlungen
tartaric
rozpocznij naukę
Weinsäure
put
rozpocznij naukę
setzen
broiled
rozpocznij naukę
gegrillt
carbonize
rozpocznij naukę
verkohlen
bloaters
rozpocznij naukę
Blöscher
inflammations
rozpocznij naukę
Entzündungen
caviare
rozpocznij naukę
Kaviar
trussing
rozpocznij naukę
Traversen
grated
rozpocznij naukę
gerieben
albumen
rozpocznij naukę
Eiweiß
colander
rozpocznij naukę
Sieb
viands
rozpocznij naukę
Lebensmittel
detracting
rozpocznij naukę
abträglich
aliment
rozpocznij naukę
Nahrung
parsnips
rozpocznij naukę
Pastinaken
quarts
rozpocznij naukę
Quart
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
plentifully
rozpocznij naukę
reichlich
accompaniments
rozpocznij naukę
Begleitungen
gustatory
rozpocznij naukę
gustatorisch
relishes
rozpocznij naukę
genießt
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
broil
rozpocznij naukę
grillen
forepaws
rozpocznij naukę
Vorderpfoten
grocers
rozpocznij naukę
Lebensmittelgeschäft
earthen
rozpocznij naukę
irden
repletion
rozpocznij naukę
Sättigung
invalid's
rozpocznij naukę
ungültig ist
gravies
rozpocznij naukę
Soßen
masticated
rozpocznij naukę
kaute
fowls
rozpocznij naukę
Hühner
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
thickly
rozpocznij naukę
dick
vermicelli
rozpocznij naukę
Nudeln
gridiron
rozpocznij naukę
Rost
larded
rozpocznij naukę
gespickt
allspice
rozpocznij naukę
Piment
pared
rozpocznij naukę
verschnitten
carbonaceous
rozpocznij naukę
kohlenstoffhaltig
moistening
rozpocznij naukę
Befeuchtung
mucilage
rozpocznij naukę
Schleim
jugged
rozpocznij naukę
juggte
cloves
rozpocznij naukę
Nelken
aerated
rozpocznij naukę
belüftet
windpipes
rozpocznij naukę
Luftröhren
ounces
rozpocznij naukę
Unzen
leavened
rozpocznij naukę
gesäuert
append
rozpocznij naukę
anhängen
glazes
rozpocznij naukę
Glasuren
parsley
rozpocznij naukę
Petersilie
marjoram
rozpocznij naukę
Majoran
carbonic
rozpocznij naukę
Kohlensäure
sprig
rozpocznij naukę
Zweig
interposition
rozpocznij naukę
Zwischenschaltung
digestible
rozpocznij naukę
verdaulich
nourishing
rozpocznij naukę
nährend
tureen
rozpocznij naukę
Terrine
floury
rozpocznij naukę
mehlig
germination
rozpocznij naukę
Keimung
entrées
rozpocznij naukę
Vorspeisen
shallot
rozpocznij naukę
Schalotte
pastes
rozpocznij naukę
Pasten
strew
rozpocznij naukę
streuen
mealy
rozpocznij naukę
mehlig
chervil
rozpocznij naukę
Kerbel
basting
rozpocznij naukę
Heften
purplish
rozpocznij naukę
violett
equable
rozpocznij naukę
gleichmäßig
thicken
rozpocznij naukę
verdicken
herrings
rozpocznij naukę
Heringe
fricassee
rozpocznij naukę
Frikassee
broiling
rozpocznij naukę
Grillen
epicurean
rozpocznij naukę
Feinschmecker
ounce
rozpocznij naukę
Unze
invalids
rozpocznij naukę
Invaliden
lettuces
rozpocznij naukę
Salate
equivalents
rozpocznij naukę
Äquivalente
kneaded
rozpocznij naukę
geknetet
sieve
rozpocznij naukę
Sieb
tarragon
rozpocznij naukę
Estragon
unbolted
rozpocznij naukę
entriegelt
mastication
rozpocznij naukę
Kauen
calf's
rozpocznij naukę
Kalb
sauce
rozpocznij naukę
Soße
nutmeg
rozpocznij naukę
Muskatnuss
squabs
rozpocznij naukę
Junggesellen
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Business Marketing
wypróbuj za darmo
Słownictwo angielskie do matury rozszerzonej
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności