Fichas del libro - "Stevenson Memorial Cook Book" (Various)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cucharaditas
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
cupful
rozpocznij naukę
taza
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
granulated
rozpocznij naukę
granulado
floured
rozpocznij naukę
enharinado
parboil
rozpocznij naukę
sancochar
yolks
rozpocznij naukę
yemas
nutmegs
rozpocznij naukę
nuez moscada
gelatine
rozpocznij naukę
gelatina
grated
rozpocznij naukę
rallado
stiffly
rozpocznij naukę
rigurosamente
allspice
rozpocznij naukę
pimienta de Jamaica
heaping
rozpocznij naukę
amontonamiento
confectioner's
rozpocznij naukę
confitería
sifted
rozpocznij naukę
tamizado
saucepan
rozpocznij naukę
cacerola
drippings
rozpocznij naukę
goteos
cloves
rozpocznij naukę
clavos de olor
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
consistence
rozpocznij naukę
consistencia
browned
rozpocznij naukę
bronceado
thicken
rozpocznij naukę
espesar
lengthwise
rozpocznij naukę
longitudinal
currants
rozpocznij naukę
grosellas
minced
rozpocznij naukę
picado
fireless
rozpocznij naukę
sin fuego
suet
rozpocznij naukę
sebo
sprigs
rozpocznij naukę
ramitas
scant
rozpocznij naukę
escaso
coarsely
rozpocznij naukę
groseramente
tenderloins
rozpocznij naukę
solomillos
citron
rozpocznij naukę
cidra
rind
rozpocznij naukę
corteza
quart
rozpocznij naukę
cuarto de galón
flour
rozpocznij naukę
la harina
thickly
rozpocznij naukę
densamente
moisten
rozpocznij naukę
humedecer
buttered
rozpocznij naukę
con mantequilla
quarts
rozpocznij naukę
cuartos de galón
peppercorns
rozpocznij naukę
granos de pimienta
parsley
rozpocznij naukę
el perejil
rarebit
rozpocznij naukę
pan con queso tostado
scald
rozpocznij naukę
escaldadura
shortening
rozpocznij naukę
acortamiento
molasses
rozpocznij naukę
melaza
nutmeg
rozpocznij naukę
la nuez moscada
finely
rozpocznij naukę
finamente
pulps
rozpocznij naukę
pulpas
strewing
rozpocznij naukę
derramar
parboiled
rozpocznij naukę
sancochado
one-quarter
rozpocznij naukę
un cuarto
quaffed
rozpocznij naukę
bebido
gravies
rozpocznij naukę
salsas
syphon
rozpocznij naukę
sifón
garnish
rozpocznij naukę
adornar
one-third
rozpocznij naukę
un tercio
quinces
rozpocznij naukę
Membrillos
parch
rozpocznij naukę
tostar
froths
rozpocznij naukę
espuma
paprika
rozpocznij naukę
pimenton
thickened
rozpocznij naukę
espesado
currant
rozpocznij naukę
grosella
colander
rozpocznij naukę
colador
vinegar
rozpocznij naukę
el vinagre
earthen
rozpocznij naukę
de barro
sprinkle
rozpocznij naukę
espolvorear
oblongs
rozpocznij naukę
oblongos
manicuring
rozpocznij naukę
manicura
terrapin
rozpocznij naukę
tortuga de agua dulce
celery
rozpocznij naukę
el apio
chopped
rozpocznij naukę
Cortado
cups
rozpocznij naukę
tazas
maraschino
rozpocznij naukę
marrasquino
jumbles
rozpocznij naukę
revoltijo
boil
rozpocznij naukę
hervir
baking
rozpocznij naukę
horneando
yolk
rozpocznij naukę
yema de huevo
crosswise
rozpocznij naukę
al través
seeded
rozpocznij naukę
sin semillas
cored
rozpocznij naukę
humedo
froth
rozpocznij naukę
espuma
sweetbreads
rozpocznij naukę
mollejas
spoonful
rozpocznij naukę
cucharada
croquettes
rozpocznij naukę
croquetas
raisins
rozpocznij naukę
las pasas
sized
rozpocznij naukę
tamaño
strew
rozpocznij naukę
esparcir
pimentos
rozpocznij naukę
pimientos
wineglass
rozpocznij naukę
Copa de vino
crumbs
rozpocznij naukę
migas
cayenne
rozpocznij naukę
pimentón
lard
rozpocznij naukę
la manteca (de cerdo)
chervil
rozpocznij naukę
perifollo
torte
rozpocznij naukę
torta
basting
rozpocznij naukę
hilván
pint
rozpocznij naukę
pinta
unbeaten
rozpocznij naukę
invicto
meats
rozpocznij naukę
carnes
thickens
rozpocznij naukę
espesa
powdered
rozpocznij naukę
en polvo

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.