Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fiszki z książki - "The Candy Maker's Guide A Coll...
Fiszki z książki - "The Candy Maker's Guide A Collection of Choice Recipes for Sugar Boiling" (Fletcher Manufacturing Company)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
tartaric
rozpocznij naukę
winowy
moulds
rozpocznij naukę
formy
gelatine
rozpocznij naukę
żelatyna
diam
rozpocznij naukę
średnica
confectioners
rozpocznij naukę
Cukierek
unsaleable
rozpocznij naukę
mogą zostać sprzedane
unsweetened
rozpocznij naukę
niesłodzone
damped
rozpocznij naukę
tłumiony
fondant
rozpocznij naukę
kremówka
confectioner
rozpocznij naukę
cukiernik
stationer
rozpocznij naukę
sprzedawca artykułów papierniczych
longways
rozpocznij naukę
wzdłuż
granulated
rozpocznij naukę
granulowany
sultanas
rozpocznij naukę
sułtanki
glucose
rozpocznij naukę
glukoza
buttercups
rozpocznij naukę
jaskry
graters
rozpocznij naukę
tarki
nonpareil
rozpocznij naukę
niezrównany
illustration
rozpocznij naukę
ilustracja
teaspoonful
rozpocznij naukę
łyżeczka
isinglass
rozpocznij naukę
klej rybi
essences
rozpocznij naukę
esencje
desiccated
rozpocznij naukę
wiórki
caramels
rozpocznij naukę
karmelki
blanched
rozpocznij naukę
blanszowany
knead
rozpocznij naukę
ugniatać
pawl
rozpocznij naukę
zapadka
borax
rozpocznij naukę
boraks
satiny
rozpocznij naukę
atłasowy
ornamented
rozpocznij naukę
zdobione
halving
rozpocznij naukę
Zmniejszenie o połowę
saleable
rozpocznij naukę
chodliwy
corded
rozpocznij naukę
sznurowy
granulation
rozpocznij naukę
granulacja
stoneware
rozpocznij naukę
kamionka
viz
rozpocznij naukę
mianowicie
obviate
rozpocznij naukę
zapobiec
oiled
rozpocznij naukę
naoliwione
tartar
rozpocznij naukę
kamień nazębny
melter
rozpocznij naukę
topielnik
grained
rozpocznij naukę
drobnoziarnisty
tuberose
rozpocznij naukę
tuberoza
pints
rozpocznij naukę
kufle
crimped
rozpocznij naukę
zaciskane
tins
rozpocznij naukę
puszki
squeezers
rozpocznij naukę
wyciskacze
slab
rozpocznij naukę
płyta
currant
rozpocznij naukę
porzeczka
rubbishy
rozpocznij naukę
tandetny
boil
rozpocznij naukę
czyrak
currants
rozpocznij naukę
porzeczki
repacked
rozpocznij naukę
przepakowane
aniseed
rozpocznij naukę
anyż
requisites
rozpocznij naukę
przybory
liqueurs
rozpocznij naukę
likiery
farina
rozpocznij naukę
mąka
cochineal
rozpocznij naukę
koszenila
tinge
rozpocznij naukę
odcień
adheres
rozpocznij naukę
przylega
roaster
rozpocznij naukę
prażalnik
confectionery
rozpocznij naukę
wyroby cukiernicze
widths
rozpocznij naukę
Szerokości
practicable
rozpocznij naukę
wykonalny
silvered
rozpocznij naukę
posrebrzane
handiest
rozpocznij naukę
najbardziej poręczny
extracts
rozpocznij naukę
ekstrakty
opaque
rozpocznij naukę
nieprzezroczysty
elapse
rozpocznij naukę
upłynąć
moulded
rozpocznij naukę
formowane
artesian
rozpocznij naukę
artezyjskie
saucepan
rozpocznij naukę
rondel
almonds
rozpocznij naukę
migdały
starch
rozpocznij naukę
mąka ziemniaczana
candies
rozpocznij naukę
cukierki
boiler's
rozpocznij naukę
kocioł
earthenware
rozpocznij naukę
ceramika
mixtures
rozpocznij naukę
mieszaniny
immersing
rozpocznij naukę
zanurzanie
fig
rozpocznij naukę
figa
taffy
rozpocznij naukę
irys cukierek
saffron
rozpocznij naukę
szafran
spatula
rozpocznij naukę
szpatułka
thermometer
rozpocznij naukę
termometr
striping
rozpocznij naukę
Rozłożenie
importers
rozpocznij naukę
importerzy
thickness
rozpocznij naukę
grubość
raspberry
rozpocznij naukę
malina
citron
rozpocznij naukę
cytryna
obtainable
rozpocznij naukę
osiągalny
basins
rozpocznij naukę
umywalki
adulterated
rozpocznij naukę
zafałszowane
corked
rozpocznij naukę
zakorkowany
tints
rozpocznij naukę
odcienie
jellies
rozpocznij naukę
galaretki
glossy
rozpocznij naukę
lśniący
size
rozpocznij naukę
rozmiar
unprofitable
rozpocznij naukę
niedochodowy
heliotrope
rozpocznij naukę
heliotrop
damson
rozpocznij naukę
damaszka
breakages
rozpocznij naukę
pęknięcia
workman
rozpocznij naukę
robotnik
Stwórz fiszki
English
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
1000 najpopularniejszych angielskich słów
wypróbuj za darmo
Business English - IT
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności