Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fiches du livre - "The Candy Maker's Guide A Colle...
Fiches du livre - "The Candy Maker's Guide A Collection of Choice Recipes for Sugar Boiling" (Fletcher Manufacturing Company)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
tartaric
rozpocznij naukę
tartare
moulds
rozpocznij naukę
moules
gelatine
rozpocznij naukę
gélatine
confectioners
rozpocznij naukę
confiseurs
droppers
rozpocznij naukę
les compte-gouttes
unsaleable
rozpocznij naukę
invendable
unsweetened
rozpocznij naukę
non sucré
damped
rozpocznij naukę
amorti
confectioner
rozpocznij naukę
confiseur
stationer
rozpocznij naukę
papetier
longways
rozpocznij naukę
en longueur
nonpareils
rozpocznij naukę
nonpareilles
granulated
rozpocznij naukę
granulé
sultanas
rozpocznij naukę
sultanes
buttercups
rozpocznij naukę
renoncules
graters
rozpocznij naukę
râpes
nonpareil
rozpocznij naukę
sans égal
teaspoonful
rozpocznij naukę
cuillère à café
isinglass
rozpocznij naukę
ichtyocolle
desiccated
rozpocznij naukę
desséché
blanched
rozpocznij naukę
blanchi
knead
rozpocznij naukę
pétrir
pawl
rozpocznij naukę
cliquet
satiny
rozpocznij naukę
satiné
ornamented
rozpocznij naukę
orné
halving
rozpocznij naukę
diviser par deux
saleable
rozpocznij naukę
vendable
corded
rozpocznij naukę
cordé
stoneware
rozpocznij naukę
grès
viz
rozpocznij naukę
à savoir
custards
rozpocznij naukę
crèmes anglaises
obviate
rozpocznij naukę
obvier
oiled
rozpocznij naukę
huilé
tartar
rozpocznij naukę
tartre
melter
rozpocznij naukę
fondoir
grained
rozpocznij naukę
à grain
tuberose
rozpocznij naukę
tubéreuse
pints
rozpocznij naukę
pintes
crimped
rozpocznij naukę
serti
tins
rozpocznij naukę
boites de conserves
squeezers
rozpocznij naukę
presse-agrumes
slab
rozpocznij naukę
dalle
currant
rozpocznij naukę
groseille
rubbishy
rozpocznij naukę
de pacotille
boil
rozpocznij naukę
bouillir
currants
rozpocznij naukę
groseilles
repacked
rozpocznij naukę
reconditionné
aniseed
rozpocznij naukę
anis
requisites
rozpocznij naukę
les conditions requises
farina
rozpocznij naukę
farine
cochineal
rozpocznij naukę
cochenille
tinge
rozpocznij naukę
teinte
adheres
rozpocznij naukę
adhère
roaster
rozpocznij naukę
rôtissoire
confectionery
rozpocznij naukę
confiserie
with
rozpocznij naukę
avec
widths
rozpocznij naukę
largeurs
practicable
rozpocznij naukę
praticable
silvered
rozpocznij naukę
argenté
handiest
rozpocznij naukę
plus maniable
extracts
rozpocznij naukę
des extraits
elapse
rozpocznij naukę
s'écouler
moulded
rozpocznij naukę
moulé
artesian
rozpocznij naukę
artésien
saucepan
rozpocznij naukę
casserole
almonds
rozpocznij naukę
amandes
starch
rozpocznij naukę
amidon
candies
rozpocznij naukę
des sucreries
boiler's
rozpocznij naukę
la chaudière
earthenware
rozpocznij naukę
faïence
mixtures
rozpocznij naukę
mélanges
immersing
rozpocznij naukę
immersion
fig
rozpocznij naukę
figue
taffy
rozpocznij naukę
tire
saffron
rozpocznij naukę
Safran
spatula
rozpocznij naukę
spatule
thermometer
rozpocznij naukę
thermomètre
striping
rozpocznij naukę
rayures
handier
rozpocznij naukę
plus pratique
importers
rozpocznij naukę
importateurs
thickness
rozpocznij naukę
épaisseur
raspberry
rozpocznij naukę
framboise
obtainable
rozpocznij naukę
obtenu
basins
rozpocznij naukę
bassins
adulterated
rozpocznij naukę
adultéré
corked
rozpocznij naukę
bouché
tints
rozpocznij naukę
teintes
jellies
rozpocznij naukę
les gelées
glossy
rozpocznij naukę
brillant
size
rozpocznij naukę
taille
unprofitable
rozpocznij naukę
peu rentable
heliotrope
rozpocznij naukę
héliotrope
damson
rozpocznij naukę
prune
breakages
rozpocznij naukę
casse
workman
rozpocznij naukę
ouvrier
alternately
rozpocznij naukę
alternativement
rollers
rozpocznij naukę
patin à roulettes
purpose
rozpocznij naukę
objectif
thickly
rozpocznij naukę
épais
quart
rozpocznij naukę
litre
confections
rozpocznij naukę
confiseries
Stwórz fiszki
Français
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Rozmówki polsko-angielskie
wypróbuj za darmo
Słownictwo angielskie do matury rozszerzonej
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności