Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fichas del libro - "The Candy Maker's Guide A Coll...
Fichas del libro - "The Candy Maker's Guide A Collection of Choice Recipes for Sugar Boiling" (Fletcher Manufacturing Company)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
tartaric
rozpocznij naukę
tartárico
moulds
rozpocznij naukę
moldes
gelatine
rozpocznij naukę
gelatina
confectioners
rozpocznij naukę
pasteleros
droppers
rozpocznij naukę
cuentagotas
unsaleable
rozpocznij naukę
imposible de vender
unsweetened
rozpocznij naukę
sin azúcar
damped
rozpocznij naukę
amortiguado
confectioner
rozpocznij naukę
confitero
stationer
rozpocznij naukę
papelero
granulated
rozpocznij naukę
granulado
glucose
rozpocznij naukę
la glucosa
buttercups
rozpocznij naukę
ranúnculos
graters
rozpocznij naukę
ralladores
orris
rozpocznij naukę
raíz de Florencia
nonpareil
rozpocznij naukę
sin par
illustration
rozpocznij naukę
la ilustración
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
isinglass
rozpocznij naukę
cola de pescado
essences
rozpocznij naukę
esencias
desiccated
rozpocznij naukę
disecado
caramels
rozpocznij naukę
caramelos
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
knead
rozpocznij naukę
amasar
pawl
rozpocznij naukę
trinquete
borax
rozpocznij naukę
bórax
satiny
rozpocznij naukę
satinado
ornamented
rozpocznij naukę
adornado
halving
rozpocznij naukę
a la mitad
saleable
rozpocznij naukę
vendible
corded
rozpocznij naukę
cortado
granulation
rozpocznij naukę
granulación
stoneware
rozpocznij naukę
gres
viz
rozpocznij naukę
verbigracia
custards
rozpocznij naukę
flanes
obviate
rozpocznij naukę
evitar
oiled
rozpocznij naukę
engrasado
tartar
rozpocznij naukę
sarro
melter
rozpocznij naukę
fusor
grained
rozpocznij naukę
granulado
tuberose
rozpocznij naukę
nardo
pints
rozpocznij naukę
pintas
crimped
rozpocznij naukę
rizado
tins
rozpocznij naukę
latas
squeezers
rozpocznij naukę
exprimidores
slab
rozpocznij naukę
losa
currant
rozpocznij naukę
grosella
rubbishy
rozpocznij naukę
de pacotilla
boil
rozpocznij naukę
hervir
currants
rozpocznij naukę
grosellas
repacked
rozpocznij naukę
reempacado
aniseed
rozpocznij naukę
anís
requisites
rozpocznij naukę
requisitos
liqueurs
rozpocznij naukę
licores
farina
rozpocznij naukę
harina
cochineal
rozpocznij naukę
cochinilla
tinge
rozpocznij naukę
tinte
adheres
rozpocznij naukę
se adhiere
roaster
rozpocznij naukę
tostador
confectionery
rozpocznij naukę
confitería
quarts
rozpocznij naukę
cuartos de galón
widths
rozpocznij naukę
anchos
silvered
rozpocznij naukę
plateado
nougats
rozpocznij naukę
turrones
handiest
rozpocznij naukę
más práctico
extracts
rozpocznij naukę
extractos
opaque
rozpocznij naukę
opaco
elapse
rozpocznij naukę
transcurrir
moulded
rozpocznij naukę
moldeado
artesian
rozpocznij naukę
artesiano
saucepan
rozpocznij naukę
cacerola
almonds
rozpocznij naukę
Almendras
starch
rozpocznij naukę
el almidón
candies
rozpocznij naukę
dulces
boiler's
rozpocznij naukę
caldera
earthenware
rozpocznij naukę
loza de barro
mixtures
rozpocznij naukę
mezclas
immersing
rozpocznij naukę
sumergirse
fig
rozpocznij naukę
el higo
taffy
rozpocznij naukę
caramelo
saffron
rozpocznij naukę
azafrán
spatula
rozpocznij naukę
espátula
thermometer
rozpocznij naukę
el termómetro
striping
rozpocznij naukę
rayas
handier
rozpocznij naukę
más práctico
importers
rozpocznij naukę
importadores
thickness
rozpocznij naukę
espesor
raspberry
rozpocznij naukę
la frambuesa
citron
rozpocznij naukę
cidra
obtainable
rozpocznij naukę
asequible
basins
rozpocznij naukę
cuencas
adulterated
rozpocznij naukę
espurio
corked
rozpocznij naukę
que sabe a corcho
tints
rozpocznij naukę
tintes
jellies
rozpocznij naukę
gelatinas
glossy
rozpocznij naukę
lustroso
size
rozpocznij naukę
talla
unprofitable
rozpocznij naukę
improductivo
heliotrope
rozpocznij naukę
heliotropo
damson
rozpocznij naukę
ciruela damascena
breakages
rozpocznij naukę
roturas
Stwórz fiszki
español
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Business English (basic)
wypróbuj za darmo
Small Talk, czyli sztuka pogawędki
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności