Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "Ontario Teachers' Manua...
Flashcards aus dem Buch - "Ontario Teachers' Manuals: Household Science in Rural Schools" (Ministry of Education Ontario)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
fireless
rozpocznij naukę
feuerlos
inch
rozpocznij naukę
Zoll
unglazed
rozpocznij naukę
unglasiert
macmillan's
rozpocznij naukę
Macmillans
coffee-pot
rozpocznij naukę
Kaffeetasse
custards
rozpocznij naukę
Puddings
back
rozpocznij naukę
zurück
battens
rozpocznij naukę
Latten
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
basted
rozpocznij naukę
begossen
strainers
rozpocznij naukę
Siebe
souring
rozpocznij naukę
Säuerung
shirred
rozpocznij naukę
gerafft
basting
rozpocznij naukę
Heften
disarranged
rozpocznij naukę
ungeordnet
flavouring
rozpocznij naukę
Aroma
well-tried
rozpocznij naukę
altbewährt
tissues
rozpocznij naukę
Gewebe
unstrained
rozpocznij naukę
ungezwungen
semi-solid
rozpocznij naukę
halbfest
can-opener
rozpocznij naukę
Dosenöffner
bread-and-butter
rozpocznij naukę
Brot und Butter
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
finishing
rozpocznij naukę
beenden
nasturtium
rozpocznij naukę
Kapuzinerkresse
daintily
rozpocznij naukę
zierlich
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
excreta
rozpocznij naukę
Exkremente
fastening
rozpocznij naukę
Befestigung
hems
rozpocznij naukę
Säume
osier
rozpocznij naukę
Korbweide
bottom
rozpocznij naukę
Boden
obviate
rozpocznij naukę
vermeiden
batters
rozpocznij naukę
Teige
cornstarch
rozpocznij naukę
Maisstärke
selvage
rozpocznij naukę
Webkante
barberry
rozpocznij naukę
Berberitze
doughs
rozpocznij naukę
Teige
soapstone
rozpocznij naukę
Speckstein
accompaniments
rozpocznij naukę
Begleitungen
flues
rozpocznij naukę
Schornsteine
advantageously
rozpocznij naukę
vorteilhaft
localities
rozpocznij naukę
Orte
hemming
rozpocznij naukę
Säumen
yeasts
rozpocznij naukę
Hefen
predominate
rozpocznij naukę
überwiegen
starches
rozpocznij naukę
Stärken
receptacles
rozpocznij naukę
Behälter
lengthwise
rozpocznij naukę
längs
cambric
rozpocznij naukę
Batist
obtainable
rozpocznij naukę
erhältlich
scald
rozpocznij naukę
verbrühen
baking
rozpocznij naukę
Backen
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
scrim
rozpocznij naukę
Stoff
mastication
rozpocznij naukę
Kauen
percale
rozpocznij naukę
Perkal
starching
rozpocznij naukę
stärkend
flavourings
rozpocznij naukę
Aromen
bevelled
rozpocznij naukę
abgeschrägt
cereals
rozpocznij naukę
Getreide
aprons
rozpocznij naukę
Schürzen
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
inculcate
rozpocznij naukę
einschätzen
cleated
rozpocznij naukę
geklammert
science
rozpocznij naukę
Wissenschaft
parboil
rozpocznij naukę
ankochen
manured
rozpocznij naukę
gedüngt
micro-organisms
rozpocznij naukę
Mikroorganismen
cellulose
rozpocznij naukę
Zellulose
stock
rozpocznij naukę
Lager
insulating
rozpocznij naukę
isolierend
carbohydrate
rozpocznij naukę
Kohlenhydrat
even
rozpocznij naukę
selbst
dippers
rozpocznij naukę
Wasseramsel
right-angled
rozpocznij naukę
rechtwinklig
germicide
rozpocznij naukę
Germizid
darning
rozpocznij naukę
Stopfen
alternately
rozpocznij naukę
abwechselnd
attractively
rozpocznij naukę
attraktiv
one-half
rozpocznij naukę
eine Hälfte
supplemented
rozpocznij naukę
ergänzt
legumes
rozpocznij naukę
Hülsenfrüchte
starchy
rozpocznij naukę
stärkehaltig
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
pails
rozpocznij naukę
Eimer
eighths
rozpocznij naukę
Achtel
strainer
rozpocznij naukę
Sieb
watchfulness
rozpocznij naukę
Wachsamkeit
nutritive
rozpocznij naukę
nahrhaft
carbohydrates
rozpocznij naukę
Kohlenhydrate
necessitate
rozpocznij naukę
erfordern
hemmed
rozpocznij naukę
gesäumt
kneading
rozpocznij naukę
kneten
bib
rozpocznij naukę
Lätzchen
saturating
rozpocznij naukę
sättigend
cooker
rozpocznij naukę
Kocher
flavoured
rozpocznij naukę
mit ...-Geschmack
hem
rozpocznij naukę
Saum
uncooked
rozpocznij naukę
ungekocht
cookers
rozpocznij naukę
Kocher
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Podstawowa gramatyka angielska
wypróbuj za darmo
Business English (basic)
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności