Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Golden Rule Cook Bo...
Flashcards aus dem Buch - "The Golden Rule Cook Book Six hundred recipes for meatless dishes" (Maud Russell Lorraine Sharpe)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
tablespoon
rozpocznij naukę
Esslöffel
salsify
rozpocznij naukę
versteinern
tablespoons
rozpocznij naukę
Esslöffel
pimentos
rozpocznij naukę
Piment
saucepan
rozpocznij naukę
Kochtopf
griddled
rozpocznij naukę
gitterförmig
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
enamelled
rozpocznij naukę
emailliert
parboil
rozpocznij naukę
ankochen
teaspoon
rozpocznij naukę
Teelöffel
savoury
rozpocznij naukę
Bohnenkraut
grated
rozpocznij naukę
gerieben
vegetarian's
rozpocznij naukę
Vegetarier
croquettes
rozpocznij naukę
Kroketten
nasturtium
rozpocznij naukę
Kapuzinerkresse
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
lengthwise
rozpocznij naukę
längs
savouries
rozpocznij naukę
Schmankerln
shirred
rozpocznij naukę
gerafft
chives
rozpocznij naukę
Schnittlauch
thickened
rozpocznij naukę
verdickt
parboiled
rozpocznij naukę
angekocht
adorers
rozpocznij naukę
Anbeter
unstrained
rozpocznij naukę
ungezwungen
chervil
rozpocznij naukę
Kerbel
parsley
rozpocznij naukę
Petersilie
conscience's
rozpocznij naukę
Gewissens
plentifully
rozpocznij naukę
reichlich
artichokes
rozpocznij naukę
Artischocken
halving
rozpocznij naukę
Halbierung
macerate
rozpocznij naukę
mazerieren
moulds
rozpocznij naukę
Formen
sprigs
rozpocznij naukę
Zweige
parsnips
rozpocznij naukę
Pastinaken
watercress
rozpocznij naukę
Brunnenkresse
alleviation
rozpocznij naukę
Linderung
allspice
rozpocznij naukę
Piment
purée
rozpocznij naukę
Püree
tureen
rozpocznij naukę
Terrine
seasonable
rozpocznij naukę
Saisonfähig
unpeeled
rozpocznij naukę
ungeschält
humaneness
rozpocznij naukę
Menschlichkeit
rootlets
rozpocznij naukę
Wurzelspitzen
peppercorns
rozpocznij naukę
Pfefferkörner
wineglass
rozpocznij naukę
Weinglas
scant
rozpocznij naukę
wenig
sieve
rozpocznij naukę
Sieb
heaping
rozpocznij naukę
gehäufte
crosswise
rozpocznij naukę
quer
garnish
rozpocznij naukę
Garnierung
teaspoons
rozpocznij naukę
Teelöffel
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
herbage
rozpocznij naukę
Kräuter
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
tarragon
rozpocznij naukę
Estragon
finely
rozpocznij naukę
fein
sprinkle
rozpocznij naukę
streuen
earthenware
rozpocznij naukę
Töpferwaren
reproachfully
rozpocznij naukę
vorwurfsvoll
consumptives
rozpocznij naukę
Schwindsucht
vivisectionist
rozpocznij naukę
Vivisektionist
abattoirs
rozpocznij naukę
Schlachthöfe
flavouring
rozpocznij naukę
Aroma
cloves
rozpocznij naukę
Nelken
silvered
rozpocznij naukę
versilbert
minced
rozpocznij naukę
gehackt
foregoing
rozpocznij naukę
vorstehend
humanitarianism
rozpocznij naukę
Humanität
daintiest
rozpocznij naukę
Feinste
diced
rozpocznij naukę
gewürfelt
crumbed
rozpocznij naukę
zerkrümelt
celery
rozpocznij naukę
Sellerie
thickening
rozpocznij naukę
Verdickung
buttered
rozpocznij naukę
gebuttert
reheating
rozpocznij naukę
Aufwärmen
thicken
rozpocznij naukę
verdicken
dredge
rozpocznij naukę
ausbaggern
vegetarianism
rozpocznij naukę
Vegetarismus
hard-boiled
rozpocznij naukę
hart gekocht
tuberculous
rozpocznij naukę
tuberkulös
piquancy
rozpocznij naukę
Pikanterie
madam
rozpocznij naukę
gnädige Frau
thinly
rozpocznij naukę
dünn
chopped
rozpocznij naukę
gehackt
medium-sized
rozpocznij naukę
mittelgroße
nobility's
rozpocznij naukę
Adel
halved
rozpocznij naukę
halbiert
endeavoured
rozpocznij naukę
bemüht
czarina
rozpocznij naukę
Zarin
blanched
rozpocznij naukę
blanchiert
half-inch
rozpocznij naukę
ein halber Inch
nasturtiums
rozpocznij naukę
Kapuzinerkresse
strainers
rozpocznij naukę
Siebe
reheat
rozpocznij naukę
aufwärmen
piquant
rozpocznij naukę
pikant
brutalised
rozpocznij naukę
verroht
strainer
rozpocznij naukę
Sieb
eighths
rozpocznij naukę
Achtel
lambs
rozpocznij naukę
Lämmer
endive
rozpocznij naukę
Endivie
creamed
rozpocznij naukę
Rahmspinat
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Slang brytyjski
wypróbuj za darmo
Business Marketing
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności