Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Bread and Biscuit B...
Flashcards aus dem Buch - "The Bread and Biscuit Baker's and Sugar-Boiler's Assistant Including a Large Variety of Modern Recipes" (Robert Wells)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
tartaric
rozpocznij naukę
Weinsäure
nonpareils
rozpocznij naukę
Nonpareilles
pearled
rozpocznij naukę
perlt
consistence
rozpocznij naukę
Konsistenz
nutritive
rozpocznij naukę
nahrhaft
currants
rozpocznij naukę
Johannisbeeren
nutmegs
rozpocznij naukę
Muskatnüsse
comfits
rozpocznij naukę
Kleider
lozenges
rozpocznij naukę
Lutschtabletten
custards
rozpocznij naukę
Puddings
barberry
rozpocznij naukę
Berberitze
bakehouse
rozpocznij naukę
Backhaus
hyphenation
rozpocznij naukę
Silbentrennung
adulteration
rozpocznij naukę
Verfälschung
brilliants
rozpocznij naukę
Brillanten
fluted
rozpocznij naukę
geriffelt
doughs
rozpocznij naukę
Teige
citron
rozpocznij naukę
Zitrone
pailful
rozpocznij naukę
Eimer
gingerbreads
rozpocznij naukę
Pfefferkuchen
showier
rozpocznij naukę
glänzender
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
cochineal
rozpocznij naukę
Koschenille
glass
rozpocznij naukę
Glas
carbonic
rozpocznij naukę
Kohlensäure
another
rozpocznij naukę
andere
mustiness
rozpocznij naukę
Muff
nitrogenous
rozpocznij naukę
stickstoffhaltig
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
caraway
rozpocznij naukę
Kümmel
fustian
rozpocznij naukę
Barchent-
follows
rozpocznij naukę
folgt
carbonate
rozpocznij naukę
Karbonat
four
rozpocznij naukę
vier
colouring
rozpocznij naukę
Färbung
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
confectioners
rozpocznij naukę
Konditoren
wine
rozpocznij naukę
Wein
ragwort
rozpocznij naukę
Kreuzkraut
yeasts
rozpocznij naukę
Hefen
flavouring
rozpocznij naukę
Aroma
currant
rozpocznij naukę
Johannisbeere
nonpareil
rozpocznij naukę
Nonpareille
rusks
rozpocznij naukę
Zwieback
vinous
rozpocznij naukę
weinig
tins
rozpocznij naukę
Dosen
churned
rozpocznij naukę
aufgewühlt
blanched
rozpocznij naukę
blanchiert
moulds
rozpocznij naukę
Formen
flour
rozpocznij naukę
Mehl
brilliancy
rozpocznij naukę
Glanz
treacle
rozpocznij naukę
Sirup
perpetration
rozpocznij naukę
Begehung
earthenware
rozpocznij naukę
Töpferwaren
impalpable
rozpocznij naukę
ungreifbar
flours
rozpocznij naukę
Mehle
coarsely
rozpocznij naukę
grob
mottoes
rozpocznij naukę
Mottos
bread
rozpocznij naukę
Brot
stoneware
rozpocznij naukę
Steingut
alum
rozpocznij naukę
Alaun
biscuits
rozpocznij naukę
Kekse
earthen
rozpocznij naukę
irden
steeping
rozpocznij naukę
einweichend
blotches
rozpocznij naukę
Flecken
snowdrop
rozpocznij naukę
Schneeglöckchen
jumbles
rozpocznij naukę
wackelt
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
hanoverian
rozpocznij naukę
Hannoveraner
almonds
rozpocznij naukę
Mandeln
yeast
rozpocznij naukę
Hefe
sifted
rozpocznij naukę
gesiebt
confections
rozpocznij naukę
Konfekt
germination
rozpocznij naukę
Keimung
herbivorous
rozpocznij naukę
pflanzenfressend
sieve
rozpocznij naukę
Sieb
papered
rozpocznij naukę
tapeziert
half-crown
rozpocznij naukę
Halbkrone
pastes
rozpocznij naukę
Pasten
strew
rozpocznij naukę
streuen
tartar
rozpocznij naukę
Zahnstein
wherefores
rozpocznij naukę
warum
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
allspice
rozpocznij naukę
Piment
quarts
rozpocznij naukę
Quart
stiffness
rozpocznij naukę
Steifheit
albumen
rozpocznij naukę
Eiweiß
kneaded
rozpocznij naukę
geknetet
outstrips
rozpocznij naukę
Überhänge
fineness
rozpocznij naukę
Feinheit
ferments
rozpocznij naukę
fermentiert
greases
rozpocznij naukę
Fette
mixtures
rozpocznij naukę
Mischungen
insoluble
rozpocznij naukę
unlöslich
perplex
rozpocznij naukę
verwirren
gilt-edged
rozpocznij naukę
Goldschnitt
flavoured
rozpocznij naukę
mit ...-Geschmack
whisking
rozpocznij naukę
wischend
coarser
rozpocznij naukę
gröber
journeyman
rozpocznij naukę
Geselle
grated
rozpocznij naukę
gerieben
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Slang amerykański
wypróbuj za darmo
Kolokacje z czasownikami angielskimi
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności