Fichas del libro - "The Bread and Biscuit Baker's and Sugar-Boiler's Assistant Including a Large Variety of Modern Recipes" (Robert Wells)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
tartaric
rozpocznij naukę
tartárico
pearled
rozpocznij naukę
perlado
consistence
rozpocznij naukę
consistencia
maltose
rozpocznij naukę
maltosa
nutritive
rozpocznij naukę
nutritivo
currants
rozpocznij naukę
grosellas
nutmegs
rozpocznij naukę
nuez moscada
arrowroot
rozpocznij naukę
arrurruz
lozenges
rozpocznij naukę
pastillas
halfpenny
rozpocznij naukę
medio penique
custards
rozpocznij naukę
flanes
barberry
rozpocznij naukę
bérbero
bakehouse
rozpocznij naukę
panadería
hyphenation
rozpocznij naukę
separación
adulteration
rozpocznij naukę
adulteración
brilliants
rozpocznij naukę
brillantes
fluted
rozpocznij naukę
estriado
doughs
rozpocznij naukę
pastas
citron
rozpocznij naukę
cidra
pailful
rozpocznij naukę
cubo
gingerbreads
rozpocznij naukę
panes de jengibre
showier
rozpocznij naukę
más vistoso
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cucharaditas
cochineal
rozpocznij naukę
cochinilla
glass
rozpocznij naukę
cristal / vaso
carbonic
rozpocznij naukę
carbónico
another
rozpocznij naukę
otro / otra
mustiness
rozpocznij naukę
olor a humedad
nitrogenous
rozpocznij naukę
nitrogenado
granulated
rozpocznij naukę
granulado
caraway
rozpocznij naukę
alcaravea
fustian
rozpocznij naukę
fustán
follows
rozpocznij naukę
siguiente
carbonate
rozpocznij naukę
carbonato
fermentation
rozpocznij naukę
fermentación
four
rozpocznij naukę
cuatro
colouring
rozpocznij naukę
colorante
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
confectioners
rozpocznij naukę
pasteleros
wine
rozpocznij naukę
vino
ragwort
rozpocznij naukę
hierba cana
yeasts
rozpocznij naukę
levaduras
flavouring
rozpocznij naukę
condimento
currant
rozpocznij naukę
grosella
nonpareil
rozpocznij naukę
sin par
rusks
rozpocznij naukę
bizcochos
vinous
rozpocznij naukę
vinoso
tins
rozpocznij naukę
latas
churned
rozpocznij naukę
batido
blanched
rozpocznij naukę
blanqueado
moulds
rozpocznij naukę
moldes
flour
rozpocznij naukę
la harina
brilliancy
rozpocznij naukę
brillo
treacle
rozpocznij naukę
melaza
twopenny
rozpocznij naukę
de dos peniques
perpetration
rozpocznij naukę
perpetración
earthenware
rozpocznij naukę
loza de barro
flours
rozpocznij naukę
harinas
coarsely
rozpocznij naukę
groseramente
mottoes
rozpocznij naukę
lemas
stoneware
rozpocznij naukę
gres
alum
rozpocznij naukę
alumbre
shortbreads
rozpocznij naukę
tortas
gelatine
rozpocznij naukę
gelatina
shortbread
rozpocznij naukę
Mantecada
biscuits
rozpocznij naukę
galletas
earthen
rozpocznij naukę
de barro
steeping
rozpocznij naukę
empapando
blotches
rozpocznij naukę
manchas
snowdrop
rozpocznij naukę
campanilla de febrero
jumbles
rozpocznij naukę
revoltijo
skimmer
rozpocznij naukę
desnatadora
yolks
rozpocznij naukę
yemas
hanoverian
rozpocznij naukę
hannoveriano
almonds
rozpocznij naukę
Almendras
yeast
rozpocznij naukę
la levadura
sifted
rozpocznij naukę
tamizado
confections
rozpocznij naukę
dulces
germination
rozpocznij naukę
germinación
herbivorous
rozpocznij naukę
herbívoro
sieve
rozpocznij naukę
tamiz
papered
rozpocznij naukę
empapelado
half-crown
rozpocznij naukę
media corona
wheaten
rozpocznij naukę
trigo
pastes
rozpocznij naukę
pastas
strew
rozpocznij naukę
esparcir
tartar
rozpocznij naukę
sarro
wherefores
rozpocznij naukę
donde
moisten
rozpocznij naukę
humedecer
allspice
rozpocznij naukę
pimienta de Jamaica
quarts
rozpocznij naukę
cuartos de galón
stiffness
rozpocznij naukę
rigidez
kneaded
rozpocznij naukę
amasada
ferment
rozpocznij naukę
fermentar
satiny
rozpocznij naukę
satinado
outstrips
rozpocznij naukę
supera
fineness
rozpocznij naukę
finura
ferments
rozpocznij naukę
fermentos
greases
rozpocznij naukę
grasas
mixtures
rozpocznij naukę
mezclas
perplex
rozpocznij naukę
dejar perplejo

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.