Fiches du livre - "Billy in Bunbury" (Royal Baking Powder Company)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
floured
rozpocznij naukę
fariné
unglazed
rozpocznij naukę
non émaillé
cavorted
rozpocznij naukę
avorté
inch
rozpocznij naukę
pouce
shortening
rozpocznij naukę
raccourcissement
tablespoons
rozpocznij naukę
cuillères à soupe
doffed
rozpocznij naukę
retiré
scowled
rozpocznij naukę
renfrogné
disport
rozpocznij naukę
distraire
granulated
rozpocznij naukę
granulé
teaspoon
rozpocznij naukę
cuillère à café
spluttered
rozpocznij naukę
éclaboussé
teaspoons
rozpocznij naukę
cuillères à café
tablespoon
rozpocznij naukę
cuillerée à soupe
uninviting
rozpocznij naukę
peu engageant
tolled
rozpocznij naukę
à péage
alternately
rozpocznij naukę
alternativement
mused
rozpocznij naukę
médité
sifted
rozpocznij naukę
tamisé
currant
rozpocznij naukę
groseille
sift
rozpocznij naukę
tamiser
greased
rozpocznij naukę
graissé
slyly
rozpocznij naukę
sournoisement
grated
rozpocznij naukę
râpé
griddle
rozpocznij naukę
plaque
murmured
rozpocznij naukę
murmuré
gasped
rozpocznij naukę
haletant
bun
rozpocznij naukę
chignon
baking
rozpocznij naukę
cuisson
peered
rozpocznij naukę
peer
knead
rozpocznij naukę
pétrir
flour
rozpocznij naukę
farine
brownish
rozpocznij naukę
brunâtre
remarked
rozpocznij naukę
remarqué
grates
rozpocznij naukę
des grilles
peal
rozpocznij naukę
carillonner
gaily
rozpocznij naukę
gaiement
hungrier
rozpocznij naukę
plus affamé
coaxing
rozpocznij naukę
câlin
nutmeg
rozpocznij naukę
Noix de muscade
yolks
rozpocznij naukę
les jaunes
frowned
rozpocznij naukę
froncé les sourcils
measurements
rozpocznij naukę
des mesures
ornamental
rozpocznij naukę
ornemental
sighed
rozpocznij naukę
soupira
spry
rozpocznij naukę
alerte
frosted
rozpocznij naukę
givré
rind
rozpocznij naukę
couenne
puffed
rozpocznij naukę
gonflé
moderate
rozpocznij naukę
modérer
gobbled
rozpocznij naukę
englouti
merriment
rozpocznij naukę
gaieté
molasses
rozpocznij naukę
mélasse
candied
rozpocznij naukę
confit
tarts
rozpocznij naukę
tartes
roared
rozpocznij naukę
rugit
creamed
rozpocznij naukę
en crème
whizzing
rozpocznij naukę
sifflant
rumpus
rozpocznij naukę
chahut
apprehensive
rozpocznij naukę
inquiet
cups
rozpocznij naukę
tasses
cornbread
rozpocznij naukę
pain au maïs
barked
rozpocznij naukę
aboyé
gems
rozpocznij naukę
gemmes
flap
rozpocznij naukę
rabat
cakes
rozpocznij naukę
Gâteaux
grasped
rozpocznij naukę
saisi
raisins
rozpocznij naukę
raisins secs
bake
rozpocznij naukę
cuire
clapped
rozpocznij naukę
applaudi
enticing
rozpocznij naukę
séduisant
economical
rozpocznij naukę
économique
sprinkled
rozpocznij naukę
saupoudré
ingredients
rozpocznij naukę
Ingrédients
powder
rozpocznij naukę
poudre
butterscotch
rozpocznij naukę
caramel au beurre
melted
rozpocznij naukę
fondu
beater
rozpocznij naukę
batteur
comical
rozpocznij naukę
comique
cinnamon
rozpocznij naukę
cannelle
jacks
rozpocznij naukę
crics
frosting
rozpocznij naukę
Glaçage
fetched
rozpocznij naukę
récupéré
sprinkle
rozpocznij naukę
saupoudrer
cocoa
rozpocznij naukę
cacao
powdered
rozpocznij naukę
en poudre
clog
rozpocznij naukę
sabot
batter
rozpocznij naukę
pâte à frire
oft
rozpocznij naukę
maintes fois
buttered
rozpocznij naukę
beurré
icing
rozpocznij naukę
glaçage
dainty
rozpocznij naukę
délicat
sped
rozpocznij naukę
accéléré
exceedingly
rozpocznij naukę
extrêmement
quart
rozpocznij naukę
litre
pans
rozpocznij naukę
des casseroles
snows
rozpocznij naukę
les neiges
vaults
rozpocznij naukę
coffres
taffy
rozpocznij naukę
tire
hereafter
rozpocznij naukę
ci-après, par la suite
puzzled
rozpocznij naukę
perplexe

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.