Flashcards aus dem Buch - "Fifteen New Ways for Oysters" (S. T. (Sarah Tyson) Rorer)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
spindled
rozpocznij naukę
spindelt
sightly
rozpocznij naukę
anschaulich
larded
rozpocznij naukę
gespickt
larding
rozpocznij naukę
Spickerei
oilcloth
rozpocznij naukę
Wachstuch
oysters
rozpocznij naukę
Austern
dainties
rozpocznij naukę
Leckereien
saucepan
rozpocznij naukę
Kochtopf
thickly
rozpocznij naukę
dick
broil
rozpocznij naukę
grillen
curried
rozpocznij naukę
Curry
broiling
rozpocznij naukę
Grillen
normalized
rozpocznij naukę
normalisiert
moistened
rozpocznij naukę
befeuchtet
broiled
rozpocznij naukę
gegrillt
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
choicest
rozpocznij naukę
auserlesensten
oyster
rozpocznij naukę
Auster
skewers
rozpocznij naukę
Spieße
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
washable
rozpocznij naukę
waschbar
curdle
rozpocznij naukę
gerinnen
skewer
rozpocznij naukę
Spieß
one-half
rozpocznij naukę
eine Hälfte
bisque
rozpocznij naukę
Biskuit
turmeric
rozpocznij naukę
Kurkuma
scallop
rozpocznij naukę
Jakobsmuschel
griddle
rozpocznij naukę
Bratpfanne
crumbs
rozpocznij naukę
Krümel
skim
rozpocznij naukę
überfliegen
parsley
rozpocznij naukę
Petersilie
cookery
rozpocznij naukę
Kochen
macaroni
rozpocznij naukę
Makkaroni
punctuation
rozpocznij naukę
Interpunktion
celery
rozpocznij naukę
Sellerie
twenty-five
rozpocznij naukę
fünfundzwanzig
sear
rozpocznij naukę
anbraten
standardized
rozpocznij naukę
standardisiert
creamed
rozpocznij naukę
Rahmspinat
soups
rozpocznij naukę
Suppen
sprinkle
rozpocznij naukę
streuen
chafing
rozpocznij naukę
Scheuern
gills
rozpocznij naukę
Kiemen
drain
rozpocznij naukę
ablassen
boiling
rozpocznij naukę
Kochen
baking
rozpocznij naukę
Backen
boil
rozpocznij naukę
kochen
gill
rozpocznij naukę
Kieme
yolk
rozpocznij naukę
Eigelb
tarts
rozpocznij naukę
Gebäck
boiled
rozpocznij naukę
gekocht
sieve
rozpocznij naukę
Sieb
neatly
rozpocznij naukę
ordentlich
crowding
rozpocznij naukę
Gedränge
layer
rozpocznij naukę
Schicht
quantity
rozpocznij naukę
Menge
mushrooms
rozpocznij naukę
Pilze
finely
rozpocznij naukę
fein
pepper
rozpocznij naukę
Pfeffer
starch
rozpocznij naukę
Stärke
strained
rozpocznij naukę
angespannt
boiler
rozpocznij naukę
Kessel
liquor
rozpocznij naukę
Schnaps
baked
rozpocznij naukę
gebacken
canning
rozpocznij naukę
Einmachen
mixture
rozpocznij naukę
Mischung
flour
rozpocznij naukę
Mehl
curled
rozpocznij naukę
gewellt
strain
rozpocznij naukę
Belastung
recipes
rozpocznij naukę
Rezepte
lard
rozpocznij naukę
Schmalz
stir
rozpocznij naukę
rühren
stems
rozpocznij naukę
Stiele
preserving
rozpocznij naukę
bewahren
ounces
rozpocznij naukę
Unzen
publishers
rozpocznij naukę
Verlag
heated
rozpocznij naukę
erhitzt
dusting
rozpocznij naukę
Abstauben
copyright
rozpocznij naukę
Urheberrechte ©
sufficient
rozpocznij naukę
ausreichend
volumes
rozpocznij naukę
Volumen
toasted
rozpocznij naukę
getoastet
dish
rozpocznij naukę
Gericht
salt
rozpocznij naukę
Salz
pan
rozpocznij naukę
Pfanne
paste
rozpocznij naukę
Einfügen
cloth
rozpocznij naukę
Tuch
lightly
rozpocznij naukę
leicht
sufficiently
rozpocznij naukę
ausreichend
granite
rozpocznij naukę
Granit
add
rozpocznij naukę
hinzufügen
browning
rozpocznij naukę
Bräunung
bruising
rozpocznij naukę
Blutergüsse
pitcher
rozpocznij naukę
Krug
stuffing
rozpocznij naukę
Füllung
oven
rozpocznij naukę
Backofen
bacon
rozpocznij naukę
Speck
cents
rozpocznij naukę
Cent
pour
rozpocznij naukę
gießen
strips
rozpocznij naukę
Streifen

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.