Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fiches du livre - "Fifteen New Ways for Oysters" (...
Fiches du livre - "Fifteen New Ways for Oysters" (S. T. (Sarah Tyson) Rorer)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
cuillère à café
spindled
rozpocznij naukę
fuselé
sightly
rozpocznij naukę
beau
larded
rozpocznij naukę
lardé
oilcloth
rozpocznij naukę
toile cirée
broiler
rozpocznij naukę
gril
oysters
rozpocznij naukę
Huîtres
dainties
rozpocznij naukę
délices
saucepan
rozpocznij naukę
casserole
thickly
rozpocznij naukę
épais
broil
rozpocznij naukę
griller
skimmer
rozpocznij naukę
écumoire
curried
rozpocznij naukę
au curry
broiling
rozpocznij naukę
griller
normalized
rozpocznij naukę
normalisé
moistened
rozpocznij naukę
humidifié
broiled
rozpocznij naukę
grillé
browned
rozpocznij naukę
bruni
choicest
rozpocznij naukę
choix
oyster
rozpocznij naukę
huître
skewers
rozpocznij naukę
brochettes
yolks
rozpocznij naukę
les jaunes
washable
rozpocznij naukę
lavable
curdle
rozpocznij naukę
cailler
skewer
rozpocznij naukę
brochette
one-half
rozpocznij naukę
une moitié
turmeric
rozpocznij naukę
Safran des Indes
scallop
rozpocznij naukę
coquille
griddle
rozpocznij naukę
plaque
crumbs
rozpocznij naukę
les miettes
skim
rozpocznij naukę
parcourir
parsley
rozpocznij naukę
persil
cookery
rozpocznij naukę
cuisine
punctuation
rozpocznij naukę
ponctuation
celery
rozpocznij naukę
céleri
twenty-five
rozpocznij naukę
vingt cinq
sear
rozpocznij naukę
saisir
standardized
rozpocznij naukę
normalisé
preceding
rozpocznij naukę
précédent
creamed
rozpocznij naukę
en crème
soups
rozpocznij naukę
les soupes
sprinkle
rozpocznij naukę
saupoudrer
chafing
rozpocznij naukę
friction
sediment
rozpocznij naukę
sédiment
gills
rozpocznij naukę
branchies
drain
rozpocznij naukę
drainer
boiling
rozpocznij naukę
ébullition
baking
rozpocznij naukę
cuisson
boil
rozpocznij naukę
bouillir
gill
rozpocznij naukę
branchie
yolk
rozpocznij naukę
vitellus
tarts
rozpocznij naukę
tartes
boiled
rozpocznij naukę
bouilli
sieve
rozpocznij naukę
tamis
neatly
rozpocznij naukę
soigneusement
crowding
rozpocznij naukę
encombrement
layer
rozpocznij naukę
couche
quantity
rozpocznij naukę
quantité
mushrooms
rozpocznij naukę
champignons
finely
rozpocznij naukę
finement
pepper
rozpocznij naukę
poivre
starch
rozpocznij naukę
amidon
strained
rozpocznij naukę
tendu
boiler
rozpocznij naukę
Chaudière
quart
rozpocznij naukę
litre
liquor
rozpocznij naukę
alcool
baked
rozpocznij naukę
cuit
canning
rozpocznij naukę
mise en conserve
mixture
rozpocznij naukę
mélange
flour
rozpocznij naukę
farine
curled
rozpocznij naukę
frisé
strain
rozpocznij naukę
souche
recipes
rozpocznij naukę
recettes
butter
rozpocznij naukę
beurre
lard
rozpocznij naukę
saindoux
stir
rozpocznij naukę
remuer
stems
rozpocznij naukę
tiges
preserving
rozpocznij naukę
conservation
ounces
rozpocznij naukę
onces
publishers
rozpocznij naukę
les éditeurs
heated
rozpocznij naukę
chauffé
dusting
rozpocznij naukę
saupoudrage
copyright
rozpocznij naukę
droits d'auteur
sufficient
rozpocznij naukę
suffisant
toasted
rozpocznij naukę
grillé
dish
rozpocznij naukę
plat
salt
rozpocznij naukę
du sel
pan
rozpocznij naukę
casserole
paste
rozpocznij naukę
coller
cloth
rozpocznij naukę
tissu
pint
rozpocznij naukę
pinte
lightly
rozpocznij naukę
légèrement
sufficiently
rozpocznij naukę
suffisamment
granite
rozpocznij naukę
granit
add
rozpocznij naukę
ajouter
browning
rozpocznij naukę
brunir
bruising
rozpocznij naukę
meurtrissure
pitcher
rozpocznij naukę
lanceur
stuffing
rozpocznij naukę
rembourrage
oven
rozpocznij naukę
four
cents
rozpocznij naukę
centimes
Stwórz fiszki
Français
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Office Survival English - TOEIC® 1000 words
wypróbuj za darmo
Business Marketing
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności