Fichas del libro - "Fifteen New Ways for Oysters" (S. T. (Sarah Tyson) Rorer)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
sightly
rozpocznij naukę
agradable a la vista
oilcloth
rozpocznij naukę
hule
broiler
rozpocznij naukę
parrilla
oysters
rozpocznij naukę
ostras
dainties
rozpocznij naukę
golosinas
saucepan
rozpocznij naukę
cacerola
thickly
rozpocznij naukę
densamente
broil
rozpocznij naukę
asar
skimmer
rozpocznij naukę
desnatadora
curried
rozpocznij naukę
al curry
broiling
rozpocznij naukę
asar
normalized
rozpocznij naukę
normalizado
moistened
rozpocznij naukę
humedecido
broiled
rozpocznij naukę
asado
browned
rozpocznij naukę
bronceado
choicest
rozpocznij naukę
más selecto
oyster
rozpocznij naukę
la ostra
skewers
rozpocznij naukę
pinchos
yolks
rozpocznij naukę
yemas
washable
rozpocznij naukę
lavable
curdle
rozpocznij naukę
cuajarse
skewer
rozpocznij naukę
brocheta
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
bisque
rozpocznij naukę
sopa de mariscos
turmeric
rozpocznij naukę
Cúrcuma
scallop
rozpocznij naukę
Vieira
griddle
rozpocznij naukę
plancha
crumbs
rozpocznij naukę
migas
skim
rozpocznij naukę
desnatar
parsley
rozpocznij naukę
el perejil
cookery
rozpocznij naukę
cocina
macaroni
rozpocznij naukę
macarrones
punctuation
rozpocznij naukę
puntuacion
celery
rozpocznij naukę
el apio
twenty-five
rozpocznij naukę
Veinticinco
sear
rozpocznij naukę
marchito
standardized
rozpocznij naukę
estandarizado
preceding
rozpocznij naukę
anterior
creamed
rozpocznij naukę
crema
soups
rozpocznij naukę
sopas
sprinkle
rozpocznij naukę
espolvorear
chafing
rozpocznij naukę
excoriación
sediment
rozpocznij naukę
sedimento
gills
rozpocznij naukę
las branquias
drain
rozpocznij naukę
drenaje
boiling
rozpocznij naukę
hirviendo
baking
rozpocznij naukę
horneando
boil
rozpocznij naukę
hervir
gill
rozpocznij naukę
branquia
yolk
rozpocznij naukę
yema de huevo
tarts
rozpocznij naukę
tartas
boiled
rozpocznij naukę
hervido
hickory
rozpocznij naukę
nuez dura
sieve
rozpocznij naukę
tamiz
neatly
rozpocznij naukę
pulcramente
cayenne
rozpocznij naukę
pimentón
crowding
rozpocznij naukę
apiñamiento
layer
rozpocznij naukę
capa
quantity
rozpocznij naukę
la cantidad
mushrooms
rozpocznij naukę
las setas
finely
rozpocznij naukę
finamente
pepper
rozpocznij naukę
la pimienta
starch
rozpocznij naukę
el almidón
strained
rozpocznij naukę
tenso
boiler
rozpocznij naukę
la caldera
quart
rozpocznij naukę
cuarto de galón
liquor
rozpocznij naukę
espíritu
baked
rozpocznij naukę
horneado
canning
rozpocznij naukę
envase
mixture
rozpocznij naukę
la mezcla
flour
rozpocznij naukę
la harina
curled
rozpocznij naukę
rizado
strain
rozpocznij naukę
tensión
recipes
rozpocznij naukę
recetas
sherry
rozpocznij naukę
jerez
butter
rozpocznij naukę
mantequilla
lard
rozpocznij naukę
la manteca (de cerdo)
stir
rozpocznij naukę
remover
stems
rozpocznij naukę
tallos
preserving
rozpocznij naukę
conservación
ounces
rozpocznij naukę
onzas
publishers
rozpocznij naukę
editores
heated
rozpocznij naukę
calentado
dusting
rozpocznij naukę
limpiar el polvo
copyright
rozpocznij naukę
derechos de autor
sufficient
rozpocznij naukę
suficiente
volumes
rozpocznij naukę
volúmenes
toasted
rozpocznij naukę
tostado
dish
rozpocznij naukę
el plato
paste
rozpocznij naukę
pasta / pegar
cloth
rozpocznij naukę
trapo / paño / bayeta
pint
rozpocznij naukę
pinta
lightly
rozpocznij naukę
ligeramente
sufficiently
rozpocznij naukę
suficientemente
granite
rozpocznij naukę
granito
add
rozpocznij naukę
añadir
bruising
rozpocznij naukę
hematomas
pitcher
rozpocznij naukę
lanzador
stuffing
rozpocznij naukę
Relleno
oven
rozpocznij naukę
horno

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.