Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
hiszpański
francuski
włoski
norweski
rosyjski
koreański
portugalski
szwedzki
chiński
łaciński
japoński
arabski
czeski
zuluski
turecki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Stag Cook Book Writ...
Flashcards aus dem Buch - "The Stag Cook Book Written for Men by Men" (Carroll Mac Sheridan)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
floured
rozpocznij naukę
bemehlt
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
cupful
rozpocznij naukę
Bechervoll
nutmegs
rozpocznij naukę
Muskatnüsse
perpendicularly
rozpocznij naukę
senkrecht
canvasback
rozpocznij naukę
Leinwand
terrapin
rozpocznij naukę
Sumpfschildkröte
morels
rozpocznij naukę
Morcheln
sauté
rozpocznij naukę
anbraten
self-raising
rozpocznij naukę
Selbsterziehung
ladled
rozpocznij naukę
schöpfte
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
waggles
rozpocznij naukę
wackelt
coarsest
rozpocznij naukę
gröbste
vermicelli
rozpocznij naukę
Nudeln
tablespoons
rozpocznij naukę
Esslöffel
allspice
rozpocznij naukę
Piment
jowl
rozpocznij naukę
Backe
tablespoon
rozpocznij naukę
Esslöffel
odoriferous
rozpocznij naukę
riechend
isinglass
rozpocznij naukę
Hausenblase
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
pulps
rozpocznij naukę
Zellstoffe
epicurean
rozpocznij naukę
Feinschmecker
tottered
rozpocznij naukę
torkelte
vitiated
rozpocznij naukę
behaftet
saucepan
rozpocznij naukę
Kochtopf
gages
rozpocznij naukę
Lehren
gravies
rozpocznij naukę
Soßen
heaping
rozpocznij naukę
gehäufte
rasher
rozpocznij naukę
Scheibe
solemnized
rozpocznij naukę
feierte
whitens
rozpocznij naukę
weiß
gastronomical
rozpocznij naukę
gastronomisch
provender
rozpocznij naukę
Futter
grated
rozpocznij naukę
gerieben
bivalve
rozpocznij naukę
Muscheln
sobriquet
rozpocznij naukę
Spitzname
larding
rozpocznij naukę
Spickerei
one-half
rozpocznij naukę
eine Hälfte
apertures
rozpocznij naukę
Öffnungen
tureen
rozpocznij naukę
Terrine
percolated
rozpocznij naukę
perkoliert
chervil
rozpocznij naukę
Kerbel
middle-sized
rozpocznij naukę
mittelgroß
upholder
rozpocznij naukę
Träger
delectation
rozpocznij naukę
Vergnügen
copiously
rozpocznij naukę
reichlich
broiling
rozpocznij naukę
Grillen
glassful
rozpocznij naukę
Glas
gyrations
rozpocznij naukę
Drehungen
tines
rozpocznij naukę
Zinken
broil
rozpocznij naukę
grillen
scabrous
rozpocznij naukę
sehr schäbig
mastication
rozpocznij naukę
Kauen
cartload
rozpocznij naukę
Wagenladung
whimsically
rozpocznij naukę
wunderlich
soapstone
rozpocznij naukę
Speckstein
compote
rozpocznij naukę
Kompott
basting
rozpocznij naukę
Heften
forebodings
rozpocznij naukę
Vorahnungen
croquettes
rozpocznij naukę
Kroketten
parsley
rozpocznij naukę
Petersilie
elderberry
rozpocznij naukę
Holunder
teaspoon
rozpocznij naukę
Teelöffel
glacé
rozpocznij naukę
glasiert
finely
rozpocznij naukę
fein
apportion
rozpocznij naukę
aufteilen
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
cloves
rozpocznij naukę
Nelken
shallots
rozpocznij naukę
Schalotten
currant
rozpocznij naukę
Johannisbeere
skillet
rozpocznij naukę
Bratpfanne
colander
rozpocznij naukę
Sieb
teaspoons
rozpocznij naukę
Teelöffel
horseradish
rozpocznij naukę
Meerrettich
griddle
rozpocznij naukę
Bratpfanne
appraisers
rozpocznij naukę
Gutachter
mellows
rozpocznij naukę
Meins
cotes
rozpocznij naukę
Kisten
axioms
rozpocznij naukę
Axiome
browned
rozpocznij naukę
gebräunt
thicken
rozpocznij naukę
verdicken
briskly
rozpocznij naukę
lebhaft
gastronomic
rozpocznij naukę
gastronomisch
partiality
rozpocznij naukę
Parteilichkeit
wistfully
rozpocznij naukę
wehmütig
enlivened
rozpocznij naukę
belebt
thickened
rozpocznij naukę
verdickt
thickening
rozpocznij naukę
Verdickung
tremulous
rozpocznij naukę
zitternd
clove
rozpocznij naukę
Nelke
jocund
rozpocznij naukę
fröhlich
obtainable
rozpocznij naukę
erhältlich
partaken
rozpocznij naukę
teilgenommen
hollyhocks
rozpocznij naukę
Stockrosen
chives
rozpocznij naukę
Schnittlauch
sifted
rozpocznij naukę
gesiebt
soupçon
rozpocznij naukę
Suppe
sweetbread
rozpocznij naukę
süßes Brot
sized
rozpocznij naukę
Größe
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Angielski dla żeglarzy
wypróbuj za darmo
Slang brytyjski
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności