Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fiches du livre - "The Stag Cook Book Written for ...
Fiches du livre - "The Stag Cook Book Written for Men by Men" (Carroll Mac Sheridan)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
floured
rozpocznij naukę
fariné
teaspoonful
rozpocznij naukę
cuillère à café
cupful
rozpocznij naukę
tasse
nutmegs
rozpocznij naukę
noix de muscade
perpendicularly
rozpocznij naukę
perpendiculairement
canvasback
rozpocznij naukę
toile de fond
terrapin
rozpocznij naukę
tortue
morels
rozpocznij naukę
morilles
lacteal
rozpocznij naukę
lacté
sauté
rozpocznij naukę
faire sauter
self-raising
rozpocznij naukę
auto-élevage
ladled
rozpocznij naukę
louche
granulated
rozpocznij naukę
granulé
waggles
rozpocznij naukę
remue
coarsest
rozpocznij naukę
le plus grossier
vermicelli
rozpocznij naukę
vermicelle
tablespoons
rozpocznij naukę
cuillères à soupe
allspice
rozpocznij naukę
piment de la Jamaïque
jowl
rozpocznij naukę
bajoue
tablespoon
rozpocznij naukę
cuillerée à soupe
odoriferous
rozpocznij naukę
odoriférant
isinglass
rozpocznij naukę
ichtyocolle
yolks
rozpocznij naukę
les jaunes
pulps
rozpocznij naukę
les pulpes
epicurean
rozpocznij naukę
épicurien
tottered
rozpocznij naukę
chancelé
vitiated
rozpocznij naukę
vicié
saucepan
rozpocznij naukę
casserole
gages
rozpocznij naukę
les jauges
shortcakes
rozpocznij naukę
sablés
gravies
rozpocznij naukę
les sauces
heaping
rozpocznij naukę
entassement
rasher
rozpocznij naukę
tranche de bacon
solemnized
rozpocznij naukę
célébré
whitens
rozpocznij naukę
blanchir
gastronomical
rozpocznij naukę
gastronomique
provender
rozpocznij naukę
fourrage
grated
rozpocznij naukę
râpé
one-half
rozpocznij naukę
une moitié
apertures
rozpocznij naukę
ouvertures
tureen
rozpocznij naukę
soupière
broiler
rozpocznij naukę
gril
percolated
rozpocznij naukę
percolé
chervil
rozpocznij naukę
cerfeuil
middle-sized
rozpocznij naukę
taille moyenne
upholder
rozpocznij naukę
défenseur
delectation
rozpocznij naukę
délectation
copiously
rozpocznij naukę
copieusement
broiling
rozpocznij naukę
griller
glassful
rozpocznij naukę
plein verre
gyrations
rozpocznij naukę
des girations
tines
rozpocznij naukę
les dents
broil
rozpocznij naukę
griller
scabrous
rozpocznij naukę
scabreux
cartload
rozpocznij naukę
charretée
whimsically
rozpocznij naukę
fantaisiste
soapstone
rozpocznij naukę
stéatite
basting
rozpocznij naukę
arroser
forebodings
rozpocznij naukę
préjugés
ragout
rozpocznij naukę
ragoût
parsley
rozpocznij naukę
persil
elderberry
rozpocznij naukę
sureau
teaspoon
rozpocznij naukę
cuillère à café
finely
rozpocznij naukę
finement
apportion
rozpocznij naukę
répartir
moisten
rozpocznij naukę
humidifier
cloves
rozpocznij naukę
clous de girofle
shallots
rozpocznij naukę
échalotes
currant
rozpocznij naukę
groseille
grizzles
rozpocznij naukę
des pinces
skillet
rozpocznij naukę
poêlon
quart
rozpocznij naukę
litre
colander
rozpocznij naukę
passoire
teaspoons
rozpocznij naukę
cuillères à café
horseradish
rozpocznij naukę
Raifort
griddle
rozpocznij naukę
plaque
simper
rozpocznij naukę
minauder
appraisers
rozpocznij naukę
évaluateurs
mellows
rozpocznij naukę
doux
axioms
rozpocznij naukę
axiomes
browned
rozpocznij naukę
bruni
thicken
rozpocznij naukę
épaissir
briskly
rozpocznij naukę
vivement
gastronomic
rozpocznij naukę
gastronomique
partiality
rozpocznij naukę
partialité
wistfully
rozpocznij naukę
avec nostalgie
enlivened
rozpocznij naukę
égayé
thickened
rozpocznij naukę
épaissie
thickening
rozpocznij naukę
épaississant
tremulous
rozpocznij naukę
tremblant
clove
rozpocznij naukę
Clou de girofle
obtainable
rozpocznij naukę
obtenu
hollyhocks
rozpocznij naukę
roses trémières
chives
rozpocznij naukę
ciboulette
sifted
rozpocznij naukę
tamisé
sweetbread
rozpocznij naukę
pain sucré
sized
rozpocznij naukę
taille
cornmeal
rozpocznij naukę
farine de maïs
dyspepsia
rozpocznij naukę
dyspepsie
thinness
rozpocznij naukę
minceur
sputter
rozpocznij naukę
crépitement
Stwórz fiszki
Français
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Angielski: dzień drugi
wypróbuj za darmo
Angielski dla Twojego dziecka
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności