Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Flashcards aus dem Buch - "The Art of Candy Making...
Flashcards aus dem Buch - "The Art of Candy Making With Illustrations" (The Home Candy Makers)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
Teelöffel
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
Teelöffel voll
granulated
rozpocznij naukę
granuliert
ornamenting
rozpocznij naukę
Verzierung
oilcloth
rozpocznij naukę
Wachstuch
pastes
rozpocznij naukę
Pasten
sugaring
rozpocznij naukę
Zuckern
filberts
rozpocznij naukę
Haselnüsse
unhandy
rozpocznij naukę
unpraktisch
bitter-sweet
rozpocznij naukę
bittersüß
caramels
rozpocznij naukę
Karamellen
confectioners
rozpocznij naukę
Konditoren
commences
rozpocznij naukę
beginnt
acetic
rozpocznij naukę
Essigsäure
coating
rozpocznij naukę
Glasur
scraper
rozpocznij naukę
Schaber
filbert
rozpocznij naukę
Haselnuss
confectioner
rozpocznij naukę
Konditor
moulded
rozpocznij naukę
geformt
one-half
rozpocznij naukę
eine Hälfte
creaming
rozpocznij naukę
Aufrahmen
glycerine
rozpocznij naukę
Glyzerin
coated
rozpocznij naukę
beschichtet
slab
rozpocznij naukę
Platte
coatings
rozpocznij naukę
Beschichtungen
unshelled
rozpocznij naukę
ungeschält
candied
rozpocznij naukę
kandiert
citron
rozpocznij naukę
Zitrone
wafers
rozpocznij naukę
Wafer
oblong
rozpocznij naukę
länglich
silvered
rozpocznij naukę
versilbert
moulding
rozpocznij naukę
Formen
tartar
rozpocznij naukę
Zahnstein
grained
rozpocznij naukę
gekörnt
moulds
rozpocznij naukę
Formen
yolks
rozpocznij naukę
Eigelb
moistened
rozpocznij naukę
befeuchtet
pecans
rozpocznij naukę
Pecannüsse
grated
rozpocznij naukę
gerieben
mellows
rozpocznij naukę
Meins
cornstarch
rozpocznij naukę
Maisstärke
steams
rozpocznij naukę
dämpft
curdling
rozpocznij naukę
Gerinnung
kettle
rozpocznij naukę
Wasserkocher
unsweetened
rozpocznij naukę
ungesüßt
damask
rozpocznij naukę
Damast
kneading
rozpocznij naukę
kneten
candies
rozpocznij naukę
Süßigkeiten
orientals
rozpocznij naukę
Orientalen
wintergreen
rozpocznij naukę
Wintergrün
walnuts
rozpocznij naukę
Walnüsse
adulteration
rozpocznij naukę
Verfälschung
taffy
rozpocznij naukę
Toffee
stiffens
rozpocznij naukę
versteift
coarser
rozpocznij naukę
gröber
knead
rozpocznij naukę
kneten
batch
rozpocznij naukę
Stapel
harden
rozpocznij naukę
härten
thicken
rozpocznij naukę
verdicken
curdles
rozpocznij naukę
Gerüche
starch
rozpocznij naukę
Stärke
blanching
rozpocznij naukę
blanchieren
imparts
rozpocznij naukę
vermittelt
syrup
rozpocznij naukę
Sirup
overcooking
rozpocznij naukę
überkochen
batches
rozpocznij naukę
Chargen
brittle
rozpocznij naukę
spröde
crosswise
rozpocznij naukę
quer
greased
rozpocznij naukę
gefettete
creams
rozpocznij naukę
Cremes
globules
rozpocznij naukę
Kügelchen
stiffen
rozpocznij naukę
versteifen
stir
rozpocznij naukę
rühren
hardens
rozpocznij naukę
erhärtet
registers
rozpocznij naukę
Register
mealy
rozpocznij naukę
mehlig
maraschino
rozpocznij naukę
Maraschinokirsche
tablespoon
rozpocznij naukę
Esslöffel
moisten
rozpocznij naukę
befeuchten
fig
rozpocznij naukę
Feige
blanch
rozpocznij naukę
blanchieren
protrude
rozpocznij naukę
vorstehen
sugared
rozpocznij naukę
gezuckert
dipping
rozpocznij naukę
eintauchen
sift
rozpocznij naukę
sieben
stickier
rozpocznij naukę
klebriger
kneaded
rozpocznij naukę
geknetet
pistachio
rozpocznij naukę
Pistazie
vanilla
rozpocznij naukę
Vanille
mould
rozpocznij naukę
Schimmel
fudge
rozpocznij naukę
Fondant
walnut
rozpocznij naukę
Nussbaum
curdle
rozpocznij naukę
gerinnen
reheated
rozpocznij naukę
aufgewärmt
yellowish
rozpocznij naukę
gelblich
fritters
rozpocznij naukę
Krapfen
almonds
rozpocznij naukę
Mandeln
molasses
rozpocznij naukę
Melasse
cherries
rozpocznij naukę
Kirschen
glossy
rozpocznij naukę
glänzend
funnel
rozpocznij naukę
Trichter
Stwórz fiszki
Deutsch
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Business Presentation
wypróbuj za darmo
Business English - HR
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności