Toggle navigation
załóż konto
zaloguj się
log in
log in
stwórz fiszki
kursy językowe
jak to działa
katalog
języki obce
angielski
niderlandzki
niemiecki
francuski
hiszpański
włoski
koreański
rosyjski
norweski
chiński
łaciński
arabski
portugalski
japoński
czeski
zuluski
turecki
szwedzki
rumuński
ukraiński
przedmioty humanistyczne
polski
historia
WOS
prawo
historia sztuki
psychologia
religia i etyka
muzyka
zarządzanie
archeologia
pedagogika
przedmioty ścisłe
geografia
biologia
medycyna
chemia
fizyka
matematyka
ekonomia
informatyka
architektura
inne
hobby
prawo jazdy
design
premium
Fichas del libro - "The Art of Candy Making With I...
Fichas del libro - "The Art of Candy Making With Illustrations" (The Home Candy Makers)
0
101 fiszek
brak
rozpocznij naukę
ściągnij mp3
×
Idealne dla słuchowców
–
zamień swoje słówka w audiokurs i ucz się:
podczas jazdy autobusem czy samochodem
na spacerze z psem
czekając w kolejce
przed snem
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowe nagranie
drukuj
×
Idealne poza domem
–
wydrukuj swoje słówka:
jako poręczną listę
jako fiszki do wycięcia
Funkcja dostępna tylko dla użytkowników premium.
aktywuj konto premium
przykładowy wydruk
graj
sprawdź się
Pytanie
Odpowiedź
teaspoonful
rozpocznij naukę
cucharadita
teaspoonfuls
rozpocznij naukę
cucharaditas
granulated
rozpocznij naukę
granulado
ornamenting
rozpocznij naukę
adornar
oilcloth
rozpocznij naukę
hule
pastes
rozpocznij naukę
pastas
sugaring
rozpocznij naukę
Azucar
filberts
rozpocznij naukę
avellanas
gelatine
rozpocznij naukę
gelatina
unhandy
rozpocznij naukę
desagradable
bitter-sweet
rozpocznij naukę
agridulce
caramels
rozpocznij naukę
caramelos
confectioners
rozpocznij naukę
pasteleros
commences
rozpocznij naukę
comienza
acetic
rozpocznij naukę
acético
coating
rozpocznij naukę
revestimiento
scraper
rozpocznij naukę
raspador
filbert
rozpocznij naukę
avellana
confectioner
rozpocznij naukę
confitero
moulded
rozpocznij naukę
moldeado
one-half
rozpocznij naukę
una mitad
glucose
rozpocznij naukę
la glucosa
thermometer
rozpocznij naukę
el termómetro
creaming
rozpocznij naukę
cremoso
glycerine
rozpocznij naukę
glicerina
coated
rozpocznij naukę
saburral
slab
rozpocznij naukę
losa
coatings
rozpocznij naukę
revestimientos
unshelled
rozpocznij naukę
descascarado
illustration
rozpocznij naukę
la ilustración
candied
rozpocznij naukę
azucarado
citron
rozpocznij naukę
cidra
wafers
rozpocznij naukę
obleas
oblong
rozpocznij naukę
oblongo
silvered
rozpocznij naukę
plateado
moulding
rozpocznij naukę
moldura
tartar
rozpocznij naukę
sarro
grained
rozpocznij naukę
granulado
moulds
rozpocznij naukę
moldes
yolks
rozpocznij naukę
yemas
moistened
rozpocznij naukę
humedecido
pecans
rozpocznij naukę
nueces pecanas
grated
rozpocznij naukę
rallado
mellows
rozpocznij naukę
dulzura
cornstarch
rozpocznij naukę
maicena
steams
rozpocznij naukę
vapores
curdling
rozpocznij naukę
cuajado
kettle
rozpocznij naukę
hervidor
unsweetened
rozpocznij naukę
sin azúcar
damask
rozpocznij naukę
damasco
kneading
rozpocznij naukę
amasadura
candies
rozpocznij naukę
dulces
orientals
rozpocznij naukę
orientales
wintergreen
rozpocznij naukę
gaulteria
walnuts
rozpocznij naukę
nueces
adulteration
rozpocznij naukę
adulteración
taffy
rozpocznij naukę
caramelo
stiffens
rozpocznij naukę
endurece
coarser
rozpocznij naukę
más grueso
knead
rozpocznij naukę
amasar
batch
rozpocznij naukę
lote
harden
rozpocznij naukę
endurecer
thicken
rozpocznij naukę
espesar
curdles
rozpocznij naukę
cuajada
starch
rozpocznij naukę
el almidón
blanching
rozpocznij naukę
escaldado
imparts
rozpocznij naukę
imparte
syrup
rozpocznij naukę
el jarabe
overcooking
rozpocznij naukę
sobrecocinando
batches
rozpocznij naukę
lotes
brittle
rozpocznij naukę
frágil
crosswise
rozpocznij naukę
al través
greased
rozpocznij naukę
engrasado
creams
rozpocznij naukę
cremas
globules
rozpocznij naukę
glóbulos
stiffen
rozpocznij naukę
endurecer
stir
rozpocznij naukę
remover
hardens
rozpocznij naukę
endurece
registers
rozpocznij naukę
registros
mealy
rozpocznij naukę
harinoso
maraschino
rozpocznij naukę
marrasquino
tablespoon
rozpocznij naukę
cucharada
moisten
rozpocznij naukę
humedecer
fig
rozpocznij naukę
el higo
blanch
rozpocznij naukę
blanquear
protrude
rozpocznij naukę
sobresalir
sugared
rozpocznij naukę
azucarado
dipping
rozpocznij naukę
inmersión
sift
rozpocznij naukę
tamizar a
wafer
rozpocznij naukę
oblea
stickier
rozpocznij naukę
más pegajoso
kneaded
rozpocznij naukę
amasada
pistachio
rozpocznij naukę
pistacho
vanilla
rozpocznij naukę
la vainilla
mould
rozpocznij naukę
molde
fudge
rozpocznij naukę
Dulce de azúcar
hickory
rozpocznij naukę
nuez dura
nougat
rozpocznij naukę
turrón
walnut
rozpocznij naukę
la nuez
curdle
rozpocznij naukę
cuajarse
reheated
rozpocznij naukę
recalentado
Stwórz fiszki
español
Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.
×
Główne
Pasek postępu
Zegar
Wymuś dobrą odpowiedź
Treści
Tekst
Tekst przykładu
Obrazki
Nagrania
Nagrania przykładu
Nagrania ojczyste
Podkreślenia gramatyczne
Opcje przepisywania
ignoruj:
spacje
znaki narodowe
nawiasy
interpunkcję
wielkość liter
brak rodzajnika
unifikuj skróty
kolejność
zgłoś błąd
Dziękujemy za zgłoszenie :)
1
2
3
4
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
nie wiem
wiem
pokaż odpowiedź
sprawdź
dalej
mam rację ↑
(
Tip:
wciśnięcie
enter
uzna odpowiedź jako
złą
Tip2:
żeby z powrotem zobaczyć pytanie, kliknij na polu fiszki )
Brawo, świetnie Ci idzie:)
Kliknij, aby stworzyć własne fiszki:)
Jeśli wolisz gotowe, wypróbuj nasze profesjonalne kursy.
Business English - IT
wypróbuj za darmo
1000 najważniejszych rzeczowników po angielsku
wypróbuj za darmo
Powtórz wszystkie
Powtórz trudne
Koniec rundy
1
Podsumowanie
runda
wiem
nie wiem
1
(
)
(
)
Następna runda
powtórz to, czego nie wiedziałeś
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
English
American English
Français
español
Nederlands, Vlaams
Deutsch
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
italiano
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
中文, 汉语, 漢語
hrvatski jezik
český jazyk
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
galego
ελληνικά
ქართული
עברית
हिन्दी, हिंदी
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ייִדיש
ಕನ್ನಡ
català, valencià
Қазақша
isiXhosa
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
latine
lietuvių kalba
latviešu valoda
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
Setswana
slovenský jazyk
slovenski jezik
Gàidhlig
ไทย
Xitsonga
Türkçe
اردو
magyar
Tiếng Việt
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Zaznacz prawidłową odpowiedź
nowy test
×
Odkryj wszystkie pary w najmniejszej liczbie ruchów!
0
kroków
Nowa gra:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
log in
log in
Zaloguj się
Login lub Email
Hasło
Zaloguj się
Zapomniałeś hasła?
Nie masz konta?
log in
log in
Załóż konto
Na dobry początek kurs w prezencie :)
Za darmo. Bez zobowiązań. Bez spamu.
Twój adres email
Załóż konto
Masz już konto?
Akceptuję
regulamin
i
politykę prywatności