Fiches du livre - "Physiology The Science of the Body" (Ernest G. Martin)

 0    101 fiszek    brak
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
determiner
rozpocznij naukę
déterminant
chromatin
rozpocznij naukę
chromatine
lymphatics
rozpocznij naukę
lymphatiques
inelastic
rozpocznij naukę
inélastique
protoplasmic
rozpocznij naukę
protoplasmique
protoplasm
rozpocznij naukę
protoplasme
auricle
rozpocznij naukę
oreillette
auricles
rozpocznij naukę
oreillettes
curvatures
rozpocznij naukę
courbures
interchanges
rozpocznij naukę
échangeurs
corpuscles
rozpocznij naukę
corpuscules
wastage
rozpocznij naukę
gaspillage
correspondingly
rozpocznij naukę
en conséquence
glycogen
rozpocznij naukę
glycogène
moistening
rozpocznij naukę
mouillage
femaleness
rozpocznij naukę
féminité
subdividing
rozpocznij naukę
subdiviser
hornless
rozpocznij naukę
sans corne
capillaries
rozpocznij naukę
capillaires
axons
rozpocznij naukę
des axones
perpetuation
rozpocznij naukę
perpétuation
eustachian
rozpocznij naukę
Eustache
axon
rozpocznij naukę
axone
connective
rozpocznij naukę
conjonctif
heredity
rozpocznij naukę
hérédité
combated
rozpocznij naukę
combattu
bloodthirstiness
rozpocznij naukę
soif de sang
cerebrum
rozpocznij naukę
cerveau
sensitiveness
rozpocznij naukę
sensibilité
junctions
rozpocznij naukę
jonctions
stimulations
rozpocznij naukę
des stimulations
vitiated
rozpocznij naukę
vicié
metabolism
rozpocznij naukę
métabolisme
alimentary
rozpocznij naukę
alimentaire
paling
rozpocznij naukę
palissade
stereoscope
rozpocznij naukę
stéréoscope
subdivide
rozpocznij naukę
subdiviser
sluggishness
rozpocznij naukę
lenteur
gumboil
rozpocznij naukę
abcès à la gencive
ruggedness
rozpocznij naukę
rugosité
foodstuffs
rozpocznij naukę
denrées alimentaires
salivary
rozpocznij naukę
salivaire
pepsin
rozpocznij naukę
pepsine
subdivided
rozpocznij naukę
subdivisé
unperceived
rozpocznij naukę
non perçu
coarsest
rozpocznij naukę
le plus grossier
inconceivably
rozpocznij naukę
inconcevablement
slighter
rozpocznij naukę
plus léger
oxidation
rozpocznij naukę
oxydation
meshes
rozpocznij naukę
les mailles
adenoid
rozpocznij naukę
adénoïde
minuteness
rozpocznij naukę
minutie
interweave
rozpocznij naukę
entremêler
vermiform
rozpocznij naukę
vermiforme
semicircular
rozpocznij naukę
semi-circulaire
measurably
rozpocznij naukę
de manière mesurable
secretion
rozpocznij naukę
sécrétion
adenoids
rozpocznij naukę
végétations adénoïdes
thyroids
rozpocznij naukę
thyroïdes
urea
rozpocznij naukę
urée
nicety
rozpocznij naukę
subtilité
capillary
rozpocznij naukę
capillaire
saltier
rozpocznij naukę
plus salé
drumhead
rozpocznij naukę
peau de tambour
repletion
rozpocznij naukę
satiété
requisites
rozpocznij naukę
les conditions requises
loudness
rozpocznij naukę
intensité
indigestible
rozpocznij naukę
indigeste
corpuscle
rozpocznij naukę
corpuscule
intestine
rozpocznij naukę
intestin
fastenings
rozpocznij naukę
attaches
acuteness
rozpocznij naukę
acuité
schoolrooms
rozpocznij naukę
salles de classe
glands
rozpocznij naukę
les glandes
diffusion
rozpocznij naukę
la diffusion
overstimulate
rozpocznij naukę
Sur stimuler
unhampered
rozpocznij naukę
sans entraves
frontispiece
rozpocznij naukę
frontispice
spasmodically
rozpocznij naukę
spasmodiquement
breastbone
rozpocznij naukę
poitrine
wakefulness
rozpocznij naukę
vigilance
commonest
rozpocznij naukę
le plus commun
conscience-stricken
rozpocznij naukę
frappé de conscience
tailless
rozpocznij naukę
sans queue
flatting
rozpocznij naukę
flatter
emphasized
rozpocznij naukę
souligné
fibrin
rozpocznij naukę
fibrine
chiefly
rozpocznij naukę
principalement
beriberi
rozpocznij naukę
béribéri
skeletal
rozpocznij naukę
squelettique
extensor
rozpocznij naukę
extenseur
mixtures
rozpocznij naukę
mélanges
interweaving
rozpocznij naukę
entrelacement
oftener
rozpocznij naukę
plus souvent
putrefaction
rozpocznij naukę
putréfaction
foodstuff
rozpocznij naukę
produit alimentaire
cerebellum
rozpocznij naukę
cervelet
fortifies
rozpocznij naukę
fortifie
secondarily
rozpocznij naukę
secondairement
frameworks
rozpocznij naukę
cadres
evaporation
rozpocznij naukę
évaporation

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.