unit 2

 0    51 fiszek    olakarcz
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
drób
rozpocznij naukę
poultry
pstrąg
rozpocznij naukę
a trout
dzieło
rozpocznij naukę
creation
platforma na kołach
rozpocznij naukę
float
zbierać sie
rozpocznij naukę
gather
wdzięczny
rozpocznij naukę
grateful
popuscic wodze wyobraźni
rozpocznij naukę
imagination run wild
wykorzystac w pełni
rozpocznij naukę
make the most of
mierzyc
rozpocznij naukę
to measure
malowniczy
rozpocznij naukę
picturesque
miejscowosc wypoczynkowa
rozpocznij naukę
resort
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
alejka między regałami
rozpocznij naukę
aisle
kisc
rozpocznij naukę
bunch
nawyk zywieniowy
rozpocznij naukę
eating habit
oczekiwac
rozpocznij naukę
expect
portmonetka
rozpocznij naukę
purse
panierka
rozpocznij naukę
batter
kuchnia etniczna
rozpocznij naukę
ethnic cuisine
przekasic
rozpocznij naukę
grab a snack
sos do miesa
rozpocznij naukę
gravy
przyzwyczaic sie
rozpocznij naukę
get used to
na mrozie, na lodowatym zimnie
rozpocznij naukę
in the freezing cold
znane miejsce
rozpocznij naukę
landmark
rowny odstęp czasu
rozpocznij naukę
regular interval
Sączyć
rozpocznij naukę
sip
po to żeby
rozpocznij naukę
so that
zaleta
rozpocznij naukę
benefit
zawierać
rozpocznij naukę
to contain
skladnik
rozpocznij naukę
Ingredient
etykieta
rozpocznij naukę
label
chude mięso
rozpocznij naukę
lean meat
zastąpić
rozpocznij naukę
replace
usunąć
rozpocznij naukę
remove
źródło
rozpocznij naukę
source
odkroic cos
rozpocznij naukę
trim off
siekac
rozpocznij naukę
chop
zioło
rozpocznij naukę
a herb
duszona potrawa
rozpocznij naukę
stew dish
zachowanie
rozpocznij naukę
behaviour
oddychac
rozpocznij naukę
breathe
weglowodany
rozpocznij naukę
Carbohydrates
powłoka
rozpocznij naukę
covering
trawic
rozpocznij naukę
digest
tlusty
rozpocznij naukę
oily
pompowac krew
rozpocznij naukę
pump blood
zmysl dotyku
rozpocznij naukę
sense of touch
zawodnik
rozpocznij naukę
contestant
pomyslowy
rozpocznij naukę
inventive
rodem z
rozpocznij naukę
a native to
poprzedzac
rozpocznij naukę
predate

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.