Küche/Gastronomie

 0    15 fiszek    dominikarycerz
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
trzepaczka
rozpocznij naukę
der Scheebesen
golonka
rozpocznij naukę
das Eisbein
wieprzowina
rozpocznij naukę
das Schweinefleisch
domowe peklowane mięso
rozpocznij naukę
hausgemachtes Pökelfleisch
drób
rozpocznij naukę
der Geflügel
wątróbka drobiowa
rozpocznij naukę
die Hühnerleber
duszona wątróbka z buraczkami
rozpocznij naukę
geschmorte/gedünstete Leber mit roten Rüben
szatkować, siekać
so wie wiegen ważyć
rozpocznij naukę
wiegen/zerkleinen
wie viel wiegst du?
kołysać i szatkować
rozpocznij naukę
wiegen wiegte
pieczeń rzymska
rozpocznij naukę
der Hackbraten
das Kalbfleisch
rozpocznij naukę
cielęcina
das Lamm
rozpocznij naukę
jagnie, baranek
jagnięcina
rozpocznij naukę
das Lammfleisch
udko z kurczaka
rozpocznij naukę
die Hähnchenkeule
skrzydełko kurczaka
rozpocznij naukę
der Hähnchenflügel

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.