Moja lekcja

 0    21 fiszek    Ritasanchez
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
wstążki (makaron)
rozpocznij naukę
Bandnudeln
szeroki
rozpocznij naukę
breit
pojemnik na chleb
rozpocznij naukę
Brotkasten
cienki
rozpocznij naukę
dünn
marynowanie, zakwaszanie
rozpocznij naukę
Einlegen
słoik na przetwory
rozpocznij naukę
Einmachglas
usunac
rozpocznij naukę
entfernen
drylowac, usunac pestki
rozpocznij naukę
entkernen
fermentacja w kwasie octowym
rozpocznij naukę
Essigsäure-Gärung
filetowac
rozpocznij naukę
Filetieren
ciecz, płyn
rozpocznij naukę
Flüssigkeit
pojemnik do przechowywania zywnosci
rozpocznij naukę
Frischhaltedose
gruby
rozpocznij naukę
dick
cienkie rowne slupki
rozpocznij naukę
julienne
kandyzować
rozpocznij naukę
Kandieren
żłobić
rozpocznij naukę
kannelieren
skorupa
rozpocznij naukę
Kruste
składowanie
rozpocznij naukę
Lagerung
fermentacja w kwasie mlekowym
rozpocznij naukę
Milchsäure-Gärung
pasteryzacja
rozpocznij naukę
Pasteurisierung
trzeć
rozpocznij naukę
respeln

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.