ang. zaw. 1

 0    25 fiszek    wiktoria.lachowska
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
drób
rozpocznij naukę
poultry
zioła
rozpocznij naukę
herbs
posmak
rozpocznij naukę
aftertaste
miętowy
rozpocznij naukę
minty
aromatyczny/pełny smaku
rozpocznij naukę
savory
słony
rozpocznij naukę
salty
ostry
rozpocznij naukę
spicy
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
słodki
rozpocznij naukę
sweet
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
kubki smakowe
rozpocznij naukę
taste buds
smak
rozpocznij naukę
taste
ubijać jajka
rozpocznij naukę
beat eggs
warstwa
rozpocznij naukę
layer
ostygnąć
rozpocznij naukę
cool
piec
rozpocznij naukę
bake
położyć / umieścić
rozpocznij naukę
drop
natłuścić
rozpocznij naukę
grease
połączyć
rozpocznij naukę
combine
rozpuszczać się
rozpocznij naukę
dissolve
ubić (jajka)
rozpocznij naukę
beat
na bok
rozpocznij naukę
aside
mieszać
rozpocznij naukę
stir
podgrzac
rozpocznij naukę
heat
ciągnące sie
rozpocznij naukę
chewy

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.