Moja lekcja

 0    36 fiszek    guest2475796
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
poprawnie
rozpocznij naukę
properly
ostrza
rozpocznij naukę
blades
tępy nóż
rozpocznij naukę
dull blade
przeszkolony
rozpocznij naukę
trained
tłuszcz
rozpocznij naukę
Grease
sprzedaż
rozpocznij naukę
disposal
zagrożenie pożarowe
rozpocznij naukę
fire hazard
oparzenie
rozpocznij naukę
burn
plamy
rozpocznij naukę
spills
śliski
rozpocznij naukę
slippery
podłogi
rozpocznij naukę
floors
mięso
rozpocznij naukę
meat
wołowina
rozpocznij naukę
beef
drób
rozpocznij naukę
poultry
polędwica
rozpocznij naukę
Sirloin
stek
rozpocznij naukę
steak
wieprzowina
rozpocznij naukę
pork
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
piersi z kurczaka
rozpocznij naukę
breasts
Cielęcina
rozpocznij naukę
Veal
baranina
rozpocznij naukę
mutton
rzeźnik
rozpocznij naukę
a butcher
unikać
rozpocznij naukę
to avoid
kontuzje
rozpocznij naukę
injuries
kontrola
rozpocznij naukę
inspection
termin ważności
rozpocznij naukę
expiration date
brudna
rozpocznij naukę
soilet
szkodnik
rozpocznij naukę
pest
etykieta
rozpocznij naukę
label
zanieczyścić
rozpocznij naukę
contaminate
fartuchy
rozpocznij naukę
aprons
naruszenia
rozpocznij naukę
violation
nabiał
rozpocznij naukę
Dairy
uchronić
rozpocznij naukę
protect
żywienie
rozpocznij naukę
nutrition
węglowodany
rozpocznij naukę
carbohydrates

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.