rozszerzenie 4.1

 0    40 fiszek    guest2625788
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
morela
rozpocznij naukę
apricot
bakłażan
rozpocznij naukę
auberigne
burak
rozpocznij naukę
beetroot
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
mdły
rozpocznij naukę
bland
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
kalafior
rozpocznij naukę
a cauliflower
posiekać
rozpocznij naukę
chop
smażyć
rozpocznij naukę
fry
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
składnik
rozpocznij naukę
an ingredient
dane główne
rozpocznij naukę
main course
łagodny
rozpocznij naukę
mild
talerz
rozpocznij naukę
a plate
rzodkiewka
rozpocznij naukę
a radish
zepsuty
rozpocznij naukę
rotten
surowy
rozpocznij naukę
raw
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
niedojrzały
rozpocznij naukę
unripe
niedojrzały
rozpocznij naukę
unripe
skwaśniałe mleko
rozpocznij naukę
sour milk
szpinak
rozpocznij naukę
spinach
morela
rozpocznij naukę
an apricot
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
burak
rozpocznij naukę
beetroot
gorzki
rozpocznij naukę
bitter
mdły
rozpocznij naukę
bland
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
figa
rozpocznij naukę
fig
jędrny
rozpocznij naukę
firm
smażyć
rozpocznij naukę
fry
łosoś
rozpocznij naukę
salmon
czosnek
rozpocznij naukę
garlic
składnik
rozpocznij naukę
an ingredient
chudy
rozpocznij naukę
lean
łagodny
rozpocznij naukę
mild
talerz
rozpocznij naukę
a plate
dojrzały
rozpocznij naukę
ripe
piec warzywa lub mieso
rozpocznij naukę
roast
zgniły
rozpocznij naukę
rotten

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.