angielski kartkowka

 0    53 fiszki    diudiukzuzanna
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
hard
rozpocznij naukę
twardy
home-made
rozpocznij naukę
domowy
to leave a tip
rozpocznij naukę
zostawic napiwek
an oyster
rozpocznij naukę
ostryga
herb
rozpocznij naukę
ziolo
soft
rozpocznij naukę
delikatne
trout
rozpocznij naukę
pstrag
squid
rozpocznij naukę
kalmar
a damp cloth
rozpocznij naukę
wilgotna szmatka
generous tip
rozpocznij naukę
hojny napiwek
lamb
rozpocznij naukę
jagniecina
to order
rozpocznij naukę
zamowic
clam
rozpocznij naukę
małż jadalny
jelly
rozpocznij naukę
galaretka
pork
rozpocznij naukę
wieprzowina
noodles
rozpocznij naukę
kluski
seasoning
rozpocznij naukę
przyprawa
biscuits
rozpocznij naukę
herbatnki
flavour
rozpocznij naukę
smak
a bill
rozpocznij naukę
rachunek
thick
rozpocznij naukę
grube
be included in the bill
rozpocznij naukę
byc uwzglednionym w rachunku
a pond
rozpocznij naukę
staw
to get past
rozpocznij naukę
przejsc obok
i wouldn't eat it
rozpocznij naukę
nie zjadlabym tego
pie
rozpocznij naukę
zapiekanka
skin
rozpocznij naukę
skora
stuffed
rozpocznij naukę
nadziewany
scallop
rozpocznij naukę
przegrzebek
develop
rozpocznij naukę
rozwijac
policy
rozpocznij naukę
polityka
there are four of us
rozpocznij naukę
jest nas czworo
shell
rozpocznij naukę
skorupka
consistency
rozpocznij naukę
konsystencja
texture
rozpocznij naukę
konsystencja
half portion
rozpocznij naukę
polowa porcji
request for sth
rozpocznij naukę
prosba o cos
a courgette
rozpocznij naukę
cukinia
cuisine
rozpocznij naukę
kuchnia jako sposób gotowania
cloth
rozpocznij naukę
szmatka
seed
rozpocznij naukę
nasiono
beef
rozpocznij naukę
wolowina
aubergine
rozpocznij naukę
bakłażan
muffin
rozpocznij naukę
babeczka
complaint
rozpocznij naukę
skarga
a bottle of wine
rozpocznij naukę
butelka wina
bitter
rozpocznij naukę
gorzki
salty
rozpocznij naukę
slone
make a complaint
rozpocznij naukę
zlozyc skarge
contain
rozpocznij naukę
zawierac
stone
rozpocznij naukę
pestka
jug
rozpocznij naukę
dzbanek
thin
rozpocznij naukę
cienkie

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.