Opisywanie potraw i napojów

 0    22 fiszki    patryknachman
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
gotowany
rozpocznij naukę
boiled
chrupki
rozpocznij naukę
crunchy
suchy
rozpocznij naukę
dry
świeży
rozpocznij naukę
fresh
mrożony
rozpocznij naukę
frozen
domowej roboty
rozpocznij naukę
homemade
soczysty
rozpocznij naukę
juicy
surowy
rozpocznij naukę
raw
czerstwy
rozpocznij naukę
stale
chrupiący
rozpocznij naukę
crusty
pełno tłusty
rozpocznij naukę
full fat
mielony
rozpocznij naukę
ground
rozpuszczalny
rozpocznij naukę
instant
średnio wysmażony
rozpocznij naukę
medium rare
ugotowany w wodzie bez skorupki
rozpocznij naukę
poached
w proszku
rozpocznij naukę
powdered
krwisty o steku
rozpocznij naukę
rare
wytrawny smakowity
rozpocznij naukę
savoury
kupny
rozpocznij naukę
shop bought
odtłuszczony
rozpocznij naukę
skimmed
pokrojony w plastry
rozpocznij naukę
sliced
dobrze wysmazony
rozpocznij naukę
well done

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.