o takie tam 1.02

 0    58 fiszek    durlejaurelia
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
kurkuma
rozpocznij naukę
gurkemeie
imbir
rozpocznij naukę
ingefær
cynamon
rozpocznij naukę
kanel
bazylia
rozpocznij naukę
basilikum
rozmaryn
rozpocznij naukę
rosmarin
tymianek
rozpocznij naukę
timian
kolendra
rozpocznij naukę
koriander
szałwia
rozpocznij naukę
salvie
oregano
rozpocznij naukę
oregano
gałka muszkatołowa
rozpocznij naukę
muskat
szafran
rozpocznij naukę
safran
kminek
rozpocznij naukę
spisskummen
majeranek
rozpocznij naukę
merian
ziele angielskie
rozpocznij naukę
allehånde
liść laurowy
rozpocznij naukę
laurbærblad
mięta
rozpocznij naukę
mynte
estragon
rozpocznij naukę
estragon
pieprz
rozpocznij naukę
en pepper
koper
rozpocznij naukę
dill
Przyprawy
rozpocznij naukę
krydder
sól
rozpocznij naukę
et salt
chilli
rozpocznij naukę
chili
pietruszka
rozpocznij naukę
persille
kalafior
rozpocznij naukę
blomkål
gruszka
rozpocznij naukę
pære
sałata
rozpocznij naukę
bladsalat
kapusta
rozpocznij naukę
kål
truskawka
rozpocznij naukę
jordbær
brzoskwinia
rozpocznij naukę
fersken
ogórek
rozpocznij naukę
agurk
masło
rozpocznij naukę
smør
łosoś
rozpocznij naukę
laks
arbuz
rozpocznij naukę
vannmelon
cytryna
rozpocznij naukę
sitron
kurczak
rozpocznij naukę
en kylling
szynka
rozpocznij naukę
skinke
tuńczyk
rozpocznij naukę
tunfisk
wieprzowina
rozpocznij naukę
svinekjøtt
wołowina
rozpocznij naukę
storfekjøtt
kukurydza
rozpocznij naukę
mais
indyk
rozpocznij naukę
Tyrkia
śliwka
rozpocznij naukę
plomme
papryka
rozpocznij naukę
pepper
seler
rozpocznij naukę
selleri
chleb
rozpocznij naukę
et brød
winogrona
rozpocznij naukę
druer
ocet
rozpocznij naukę
eddik
fasola
rozpocznij naukę
bønner
dorsz
rozpocznij naukę
torsk
śledź
rozpocznij naukę
sild
margaryna
rozpocznij naukę
margarin
bułka
rozpocznij naukę
roll
czarna porzeczka
rozpocznij naukę
solbær
rzodkiewka
rozpocznij naukę
reddik
bakłażan
rozpocznij naukę
aubergine
sernik
rozpocznij naukę
ostekake
stek
rozpocznij naukę
biff
zioła
rozpocznij naukę
urter

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.