unità 04 glossario 3

 0    26 fiszek    ETAC67
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
il baccala
rozpocznij naukę
dorsz
banco
rozpocznij naukę
ława
basilico (m.)
rozpocznij naukę
bazylia (m.)
bevanda
rozpocznij naukę
napój
il bicchiere
rozpocznij naukę
szklanka
il bignè
rozpocznij naukę
krem ptysiowy
biscotto
rozpocznij naukę
herbatnik
bistecca
rozpocznij naukę
stek
bollente
rozpocznij naukę
wrzenie
bollento
rozpocznij naukę
wrząco gorąco
bollen
rozpocznij naukę
gotować
le bollicine
rozpocznij naukę
bąbelki
le bolle di sapone
rozpocznij naukę
bańki mydlane
le bollicine d’aria
rozpocznij naukę
pęcherzyki powietrza
bollire
rozpocznij naukę
wrzeć
bolognese
rozpocznij naukę
Bolończyk
bolognése
rozpocznij naukę
sos mięsny
bottiglia
rozpocznij naukę
butelka
bottega
rozpocznij naukę
sklep
il brindisi
rozpocznij naukę
Tost
brodo
rozpocznij naukę
bulion
budino
rozpocznij naukę
pudding
buio
rozpocznij naukę
ciemny
buon appetito!
rozpocznij naukę
smacznego!
buonissimo
rozpocznij naukę
bardzo dobre
il burro
rozpocznij naukę
masło

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.