unità 04 glossario 12

 0    35 fiszek    ETAC67
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
paura
rozpocznij naukę
strach
peggiorato
rozpocznij naukę
pogorszyło się
pentola
rozpocznij naukę
garnek
il pepe
rozpocznij naukę
pieprz
ll peperone
rozpocznij naukę
Pieprz
peperoncino (m.)
rozpocznij naukę
ostra papryka (m.)
per niente
rozpocznij naukę
za nic
la pera
rozpocznij naukę
gruszka
permesso
rozpocznij naukę
zezwolenie
pesante
rozpocznij naukę
ciężki
pesca (f.)
rozpocznij naukę
brzoskwinia (f.)
il pesce spada
rozpocznij naukę
miecznik
peso
rozpocznij naukę
ciężar
pestare
rozpocznij naukę
bić
pezzetto
rozpocznij naukę
kawałek
pezzo
rozpocznij naukę
sztuka
piacere
rozpocznij naukę
smakować, lubić
pianura Padana
rozpocznij naukę
Dolina Padu
piatto
rozpocznij naukę
płaski
piccante
rozpocznij naukę
pikantny
pinolo
rozpocznij naukę
orzeszki piniowe
pisello
rozpocznij naukę
groszek
pollo
rozpocznij naukę
kurczak
pomodoro (m.)
rozpocznij naukę
pomidor (m.)
polpa di pomodoro
rozpocznij naukę
przecier pomidorowy
pre-cucinato
rozpocznij naukę
wstępnie ugotowane
presente
rozpocznij naukę
obecny
come primo
rozpocznij naukę
jako pierwszy
principale
rozpocznij naukę
główny, naczelny
prodotto biologico
rozpocznij naukę
produkt organiczny
pronto
rozpocznij naukę
gotowy
prosciutto
rozpocznij naukę
szynka
pugliese
rozpocznij naukę
Apulia
pulire
rozpocznij naukę
czyścić
pure
rozpocznij naukę
również

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.