4.3-4.4

 0    42 fiszki    guest3682145
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
dodać
rozpocznij naukę
add
zrównoważona / tucząca / zdrowa dieta
rozpocznij naukę
balanced / fattening / healthy diet
wołowina
rozpocznij naukę
beef
masło
rozpocznij naukę
butter
zimna / zdrowa / lekka / szybka przekąska
rozpocznij naukę
cold/healthy/light/quick snack
czipsy
rozpocznij naukę
crisps
chrupiący
rozpocznij naukę
crispy
suszony
rozpocznij naukę
dried
fast food
rozpocznij naukę
fast food
tucz / zdrowe jedzenie
rozpocznij naukę
fattening / healthy food
napój gazowany
rozpocznij naukę
fizzy drink
grymaśny
rozpocznij naukę
fussy
winogrono
rozpocznij naukę
grape
zdrowy posiłek
rozpocznij naukę
healthy meal
podgrzać
rozpocznij naukę
heat
ciężkostrawny posiłek
rozpocznij naukę
heavy meal
ciepły posiłek
rozpocznij naukę
hot meal
sałata
rozpocznij naukę
lettuce
lokalne produkty
rozpocznij naukę
local produce
dietetyk
rozpocznij naukę
nutritionist
żywność ekologiczna
rozpocznij naukę
organic food
wlać
rozpocznij naukę
pour
pudding
rozpocznij naukę
pudding
czerwone mięso
rozpocznij naukę
red meat
sardynki
rozpocznij naukę
sardiens
trzy daniowy posiłek
rozpocznij naukę
three-course meal
wegański
rozpocznij naukę
vegan
dieta wegetariańska
rozpocznij naukę
vegetarian diet
ciepły
rozpocznij naukę
warm
sektor rolny
rozpocznij naukę
agricultural sector
alarmujące / oficjalne dane statystyczne
rozpocznij naukę
alarming/official statistics
pomagać
rozpocznij naukę
assist
branża cateringowa/turystyczna
rozpocznij naukę
catering / tourist industry
szef kuchni
rozpocznij naukę
chef
curry
rozpocznij naukę
curry
wyrzucone
rozpocznij naukę
discarded
termin wykonania, termin płatności
rozpocznij naukę
due date
zużycie energii
rozpocznij naukę
energy consumption
termin ważności
rozpocznij naukę
expiry date
sektor finansowy / wolontariat
rozpocznij naukę
financial/voluntary sector
opady żywnościowe / z gospodarstw domowych
rozpocznij naukę
food/household waste
patelnia
rozpocznij naukę
frying pan

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.