Moja lekcja

 0    13 fiszek    guest3719251
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie język polski Odpowiedź język polski
1. sałatka
rozpocznij naukę
PIECZONY CESARE - pieczony kurczak / mix sałat / grzanki / sos cesare / pomidorki koktajlowe / parmezan / roszponka / bułeczki i masło
2. sałatka
rozpocznij naukę
BURATTA - szpinak blanszowany / pomidorki pieczone / czosnek / rukola / buratta / pesto zielone / pistacje / bułeczki i masło
3. sałatka
rozpocznij naukę
CESARE CHRUPKI - chrupiący kurczak / mix sałat / grzanki / sos cesare / pomidorki koktajlowe / roszponka
SOS CESARE - anchois / ocet balsamiczny / majonez / pieprz / sól / musztarda / oliwa / pasta czosnkowa
4. sałatka
rozpocznij naukę
KREWETKI MANGO - krewetki w sosie mango / papryki w paskach / pomidorki koktajlowe / mix sałat / ogórek / seler naciowy / szczypiorek / cząstka limonki / bułeczki i masło
KREWETKI MANGO - masło czosnkowe / pasta sambal / sos mango
5. sałatka
rozpocznij naukę
ŁOSOŚ - łosoś / mix sałat / sos vini / marchewka / pomidorki / cebula czerwona / słonecznik / koperek / sos mm / cząstka cytryny
6. sałatka
rozpocznij naukę
CESARE KREWETKI - krewetki w panko / mix sałat / sos cesare / grzanki / sos habanero mayo / cząstka cytryny
7. sałatka
rozpocznij naukę
CHRUPIACY KURCZAK - kurczak w panko / mix sałat / ogórek/ papryka / pomidorki / vini / roszponka / buleczki i maslo
1. tagliatele
rozpocznij naukę
CARBONARA - boczek / czerwona cebula / szpinak świeży / śmietana / parmezan
2. tagliatele
rozpocznij naukę
KURCZAK CUKINIA - farsz kurczak cukinia / śmietana 30% / pesto zielone / pomidorki koktajlowe / szpinak / parmezan
3. tagliatele
rozpocznij naukę
ŁOSOŚ - łosoś / szpinak smażony / śmietana / cytryna / koperek
4. tagliatele
rozpocznij naukę
CURRY - kurczak / curry / płatki miodowe / chilli / szczypiorek / granat / limonka
5. tagliatele
rozpocznij naukę
KREWETA - krewetki / pieczone pomidory / wino białe / masło czosnkowe / chilli / pietruszka / cytryna
6. tagliatele
rozpocznij naukę
BURRATA - pesto bazyliowe / pomidorki / śmietana 30 / burrata / parmezan

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.