islandzki

 0    36 fiszek    6osi4
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
skinku bátur
rozpocznij naukę
szynka łódź
kalkúnn
rozpocznij naukę
indyk
roast beef
rozpocznij naukę
rostbef (mięso lędźwiowej części wołu)
sterkur
rozpocznij naukę
pikantny (o jedzeniu)
kalkúnn og skinka
rozpocznij naukę
indyk i szynka
BLT
rozpocznij naukę
rodzaj kanapki z krajów anglosaskich
túnfiskur
rozpocznij naukę
tuńczyk
Bræðingur
rozpocznij naukę
fuzja
kjúklingabringa
rozpocznij naukę
pierś z kurczaka
Steik og ostur
rozpocznij naukę
Stek i ser
teriyaki Kjúklingur
rozpocznij naukę
Teriyaki kurczak
chicken buffalo
rozpocznij naukę
Buffalo kurczak
rifinn grís
rozpocznij naukę
rozdrobnione mięso wieprzowe
spægipylsa
rozpocznij naukę
salami
samtals
rozpocznij naukę
całkowity
bacon (enda til enda)
rozpocznij naukę
boczek (koniec do końca)
sléttfullar skeiðar
rozpocznij naukę
wyrównane łyżki
bakki
rozpocznij naukę
taca
bakkar
rozpocznij naukę
pojemnik
ostur
rozpocznij naukę
ser
Formúlur-Kjötálegg
rozpocznij naukę
Wzory-wędliny
tegund
rozpocznij naukę
typ
Formúlur-Grænmeti
rozpocznij naukę
Wzory-warzywa
Laukur
rozpocznij naukę
cebule
kál
rozpocznij naukę
sałata
tómatar
rozpocznij naukę
pomidory
gúrkur
rozpocznij naukę
ogórki
paprika
rozpocznij naukę
papryka
pickles
rozpocznij naukę
ogórki konserwowe
olivur
rozpocznij naukę
oliwki
aukaálegg
rozpocznij naukę
dodatkowe polewy
sama
rozpocznij naukę
taka sama
auka ostur
rozpocznij naukę
ekstra ser
auka bacon
rozpocznij naukę
ekstra boczek
Kjötálegg
rozpocznij naukę
wędliny
stk.
rozpocznij naukę
szt.

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.