misia 6

 0    56 fiszek    katarzynawojtasik2
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
torebka, opakowanie
rozpocznij naukę
A bag of
tabliczka
rozpocznij naukę
A bar of
miska
rozpocznij naukę
a bowl of
puszka
rozpocznij naukę
can of
karton
rozpocznij naukę
a carton of
filiżanka
rozpocznij naukę
a cup of
kilka
rozpocznij naukę
a few
szklanka
rozpocznij naukę
glass of
słoik
rozpocznij naukę
jar of
paczka
rozpocznij naukę
package of
kawalek
rozpocznij naukę
A slice of
łyżka
rozpocznij naukę
a spoonful of
kapusta
rozpocznij naukę
a cabbage
węglowodany
rozpocznij naukę
carbohydrates
kalafior
rozpocznij naukę
a cauliflower
płatki zbożowe
rozpocznij naukę
cereal
frytki
rozpocznij naukę
chips
chipsy
rozpocznij naukę
crisps
ogorek
rozpocznij naukę
cucumber
produkty mleczne
rozpocznij naukę
dairy products
smakowity
rozpocznij naukę
delicious
ohydny
rozpocznij naukę
disgusting
pączek
rozpocznij naukę
a doughnut
sos
rozpocznij naukę
dressing
tluszcz
rozpocznij naukę
fat
blonnik
rozpocznij naukę
Fibre
niezdrowa żywność
rozpocznij naukę
junk food
jagnięcina
rozpocznij naukę
lamb
sałata
rozpocznij naukę
a lettuce
majonez
rozpocznij naukę
mayonnaise
oliwki
rozpocznij naukę
olives
groszek
rozpocznij naukę
pea
krewetka
rozpocznij naukę
prawn
bialko
rozpocznij naukę
protein
proteiny
rozpocznij naukę
proteins
pieczony indyk
rozpocznij naukę
roast turkey
słony
rozpocznij naukę
salty
napój bezalkoholowy
rozpocznij naukę
soft drink
kwaśny
rozpocznij naukę
sour
rachunek
rozpocznij naukę
a bill
danie dnia
rozpocznij naukę
dish of the day
płacić rachunek
rozpocznij naukę
pay the bill
specjalność
rozpocznij naukę
specialty
dodatek do dania głównego
rozpocznij naukę
side dish
siekac
rozpocznij naukę
chop
patelnia
rozpocznij naukę
a frying pan
trzec
rozpocznij naukę
grate
grzać
rozpocznij naukę
heat
tłuc
rozpocznij naukę
mash
topniec
rozpocznij naukę
melt
kubek
rozpocznij naukę
a mug
garnek
rozpocznij naukę
pot
lać
rozpocznij naukę
pour
rondel
rozpocznij naukę
a saucepan
kromka
rozpocznij naukę
slice
mieszać
rozpocznij naukę
stir

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.