mi lección

 0    36 fiszek    marcinmlodzki22
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
refined
rozpocznij naukę
wyrafinowany
intake
rozpocznij naukę
dawka
carbohydrate
rozpocznij naukę
wodorowęglan
calorie
rozpocznij naukę
kaloria
oil
rozpocznij naukę
1. oliwa 2. olej
adequate
rozpocznij naukę
odpowiedni
high-quality
rozpocznij naukę
wysokiej jakości
protein
rozpocznij naukę
białko / proteina
longevity
rozpocznij naukę
długowieczność
fat
I feel fat in this tight dress.
rozpocznij naukę
gruby
Czuję się grubo w tej obcisłej sukience.
variably
rozpocznij naukę
zmiennie
approximate
The approximate numbers will be known soon.
rozpocznij naukę
orientacyjny
Przybliżone liczby będą znane niedługo.
healthy
You have to change your lifestyle if you want to stay healthy.
rozpocznij naukę
zdrowy
Jeśli chcesz być zdrowy, musisz zmienić styl życia.
chapter
rozpocznij naukę
rozdział
fro
rozpocznij naukę
powrotem
diet
The Atkins diet is a low-carbohydrate diet created by dr Robert Atkins.
rozpocznij naukę
dieta
Dieta Atkinsa to niskowęglowodanowa dieta, której twórcą jest dr Robert Atkins.
weight
rozpocznij naukę
waga towaru
consume
rozpocznij naukę
konsumować
deficiency
The doctor says I have a deficiency in calcium, so I need to drink more milk.
rozpocznij naukę
niedobór
Lekarz mówi, że mam niedobór wapnia, więc muszę pić więcej mleka.
read
rozpocznij naukę
czytać
weight
rozpocznij naukę
waga towaru
ensure
rozpocznij naukę
zagwarantować
ingest
rozpocznij naukę
łykać
percent
rozpocznij naukę
procent
relish
rozpocznij naukę
smakować
list
rozpocznij naukę
lista
outline
rozpocznij naukę
zarys
vitamin
rozpocznij naukę
witamina
mineral
rozpocznij naukę
minerał
batter
rozpocznij naukę
rzadkie ciasto
coconut
rozpocznij naukę
orzech kokosowy
source
Bread is a good source of fibre.
rozpocznij naukę
źródło
Chleb jest dobrym źródłem błonnika.
restricted
rozpocznij naukę
ograniczony
target
The pilot shot down the target.
rozpocznij naukę
cel
Pilot zestrzelił swój cel.
spectacular
rozpocznij naukę
widowiskowy
relish
rozpocznij naukę
smakować

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.