5. lekcia

 0    104 fiszki    laurakacurova8
ściągnij mp3 drukuj graj sprawdź się
 
Pytanie Odpowiedź
재료를 준비하다
rozpocznij naukę
připravit ingredience
끓이다
rozpocznij naukę
vařit (dohromady s vodou 라면)
삶다
rozpocznij naukę
vařit (dát do vody 국수)
가스 불을 켜다
rozpocznij naukę
zapnout plyn
기름을 두르다
rozpocznij naukę
nalít olej
오븐에 넣다
rozpocznij naukę
dát do trouby
볶다, 튀기다
rozpocznij naukę
smažit na malém množství oleje, smažit ve velkém množství
덜다
rozpocznij naukę
odebrat (rýži) na talíř
비비다 (비빔밥)
rozpocznij naukę
smíchat
젓다
rozpocznij naukę
promíchat
말다
rozpocznij naukę
srolovat, stočit
김밥을 말다, 종이를 말다
rozpocznij naukę
srolovat papír
발효시키다
rozpocznij naukę
fermentovat
냉장하다
rozpocznij naukę
chladit
냉동하다
rozpocznij naukę
zmrazit
썰다, 자르다
rozpocznij naukę
krájet
다지다
rozpocznij naukę
krájet na kostky
젓가락으로 집다
rozpocznij naukę
vzít hůlkami
숟가락으로 뜨다
rozpocznij naukę
nabírat lžící
반찬을 놓다
rozpocznij naukę
servírovat přílohy
씹다
rozpocznij naukę
žvýkat
포크로 찍어 먹다
rozpocznij naukę
napichovat vidličkou
삼키다
rozpocznij naukę
polykat
맛 보다
rozpocznij naukę
ochutnávat
rozpocznij naukę
slanost
간이 맞다
rozpocznij naukę
správné množství soli
간을 하다
rozpocznij naukę
osolit
간을 보다
rozpocznij naukę
ochutnat slanost
간을 맞추다
rozpocznij naukę
dosáhnout správné slanosti
싱싱하다
rozpocznij naukę
čerstvý
간식
rozpocznij naukę
svačina
상추
rozpocznij naukę
hl. salát
양파
rozpocznij naukę
cibule
마늘
rozpocznij naukę
česnek
당근
rozpocznij naukę
mrkev
호박
rozpocznij naukę
dýně
해산물
rozpocznij naukę
mořské plody
조개
rozpocznij naukę
škeble
새우
rozpocznij naukę
kreveta
rozpocznij naukę
krab
초밥
rozpocznij naukę
sushi
밀가루
rozpocznij naukę
mouka
샐러드
rozpocznij naukę
salát
기름, 참기름
rozpocznij naukę
olej, sez. olej
음료수
rozpocznij naukę
nápoje
맥주
rozpocznij naukę
pivo
소주
rozpocznij naukę
soju
양주
rozpocznij naukę
tvrdý alkohol
포도주
rozpocznij naukę
víno
와인
rozpocznij naukę
víno
막걸리
rozpocznij naukę
ryžové víno
소고기
rozpocznij naukę
hovězí
돼지고기
rozpocznij naukę
vepřové
닭고기
rozpocznij naukę
kuřecí
양고기
rozpocznij naukę
jehněčí
달다
rozpocznij naukę
sladký
짜다
rozpocznij naukę
slaný
시다
rozpocznij naukę
kyselý
쓰다
rozpocznij naukę
hořký
맵다
rozpocznij naukę
pálivý
싱겁다
rozpocznij naukę
nedochucený, neslaný
느끼하다
rozpocznij naukę
mastný
문어
rozpocznij naukę
chobotnica
소스
rozpocznij naukę
omáčka
오리고기
rozpocznij naukę
kačacie mäso
파인애플
rozpocznij naukę
ananas
소갈비
rozpocznij naukę
hovädzie rebierka
소고기
rozpocznij naukę
hovädzie mäso
육수
rozpocznij naukę
vývar
rozpocznij naukę
rezance
겨자
rozpocznij naukę
horčica
국물
rozpocznij naukę
vývar
달걀찜
rozpocznij naukę
varené vajcia
달걀
rozpocznij naukę
vajcia
섞다
rozpocznij naukę
zmiešať
재료
rozpocznij naukę
ingrediencie
감지
rozpocznij naukę
chuť, impression, sense
베이컨
rozpocznij naukę
slanina
볶다
rozpocznij naukę
stir fry
기름
rozpocznij naukę
olej
프라이팬
rozpocznij naukę
panvica
채소
rozpocznij naukę
zelenina
옥수수
rozpocznij naukę
kukurica
샐러드
rozpocznij naukę
šalát
마요네주
rozpocznij naukę
majonéza
썰다
rozpocznij naukę
nakrájať (chop up)
rozpocznij naukę
ryžové koláče
양념
rozpocznij naukę
korenina (seasoning)
간장
rozpocznij naukę
sójová omáčka
설탕
rozpocznij naukę
cukor
다지다
rozpocznij naukę
mince (garlic)
마늘
rozpocznij naukę
cesnak
미역국
rozpocznij naukę
polievka z rias
미역
rozpocznij naukę
morské riasy
찬물
rozpocznij naukę
studená voda
냄비
rozpocznij naukę
hrniec
고기
rozpocznij naukę
mäso
끓이다
rozpocznij naukę
boil
참치
rozpocznij naukę
tuniak
끓다
rozpocznij naukę
come to a boil
마지막
rozpocznij naukę
posledné
참기름
rozpocznij naukę
sezamový olej
별로
rozpocznij naukę
not much
요리법
rozpocznij naukę
recept

Musisz się zalogować, by móc napisać komentarz.